Minggu, 1 November 2020
Sastra & Humor
Sajak

Dina Sajak

Senin, 7 September 2020

dina sajak kuring
anjeun ngadalingding
jadi dangding

dina sajak kuring
anjeun ngahaleuang
jadi kembang

dina sajak kuring
anjeun rumingkang
jadi heulang

dina sajak kuring
anjeun ruménghap
jadi manglaksa kecap

dina sajak kuring
anjeun malidkeun rasa
jadi sajak

dina sajak
kuring nganggit
asih

2006

Rosyid E. Abby – kisuta.com


BAGIKAN

BERI KOMENTAR