Rabu, 27 Oktober 2021
Sastra & Humor
Sajak

Lagu Kakangen

Jumat, 2 Oktober 2020

girimis
pras-pris
manjangkeun kakangen
ka lemah sarakan
ka angin ngulayaban
ka daun-daun kembang sapatu di pakarangan

girimis
pras-pris
kana embun-embunan
manjangkeun kakangen
ka bumi maneuh
kana mancawurana kekebul jalan
ka salira nu mantengkeun asih jeung rasa

Jkt, Nopémber 1985

Rosyid E. Abby - kisuta.com


BAGIKAN

BERI KOMENTAR