Selasa, 24 November 2020
Sastra & Humor
Dongeng Pasosore

Lalakon Bujang Lapuk

Rabu, 28 Oktober 2020

PASEMONNA tara bérag. Alum. Nyarita saperluna. Cukup nyebut nuhun atawa muhun mun ditanya. Unggal amprok jeung tatangga tibang unggeuk. Ruang-riung tara pisan. Antukna teu boga batur. Nyorangan salawasna.
Tara-tara ti sasari. Awakna muriang. Ngagibrig. Deudeuleuan ranyay. Isuk-isuk hudangna aya nu maturan. Ngaceng kawas péstol. Gura-giru ka jamban. "Alhamdulillah...!" ceuk manéhna. Nu ngocor di jamban aya dua.*

Irman N Dimyatié - kisuta.com


BAGIKAN

BERI KOMENTAR