Selasa, 22 September 2020
Sastra & Humor
Dongeng Pasosore

Parawan Deui

Selasa, 21 April 2020

"NINI, duriat Aki ka Nini moal laas-laas nepi ka rup ku padung gé. Saprak Nini remen nginum jajamu 'Sari Rapet' unggal isuk, Nini bet kawas parawan deui.. Rapet.. Seuseut pisan.. Aki rumasa éléh jajatén.." ceuk Si Aki bari luut-léét késang.

"Lain rapet Aki, ieu sepré kabawa ka jero.." témbal Si Nini bari metotan sepré.*

Ari Andriansyah - kisuta.com


KATA KUNCI

BAGIKAN

BERI KOMENTAR