Jumat, 30 Oktober 2020
Sastra & Humor
Sajak

Pati

Selasa, 1 September 2020

Na kongkolak panon samoja ngarangrangan
Mugurkeun dangdaunan luhureun pajaratan
Nutupan tutunggul ngabalaan tetengger
Geuning wanci geus kagiridig pati

Lalakon kahirupan : runtuyan carita
Nu dipungkas ku kidung pileuleuyan

Angin peuting ngélébétkeun tunggara
Meulah peteng ngawurkeun honcéwang
Meunggaskeun régang-régang harepan

Purnama ngeunteung na tutunggul kubur
Sulintang nu remen maturan duka dimana
Ukur aleutan méga hideung ngalalangséan
Boa ti dinya pati nyéntangna.

Inda Nugraha Hidayat – kisuta.com


BAGIKAN

BERI KOMENTAR