Kamis, 26 November 2020
Sastra & Humor
Sajak

Simponi Karisi

Selasa, 29 September 2020

kula can kungsi tibra saré na tangkeupan peuting-peuting nu jempling
sab nagri kula keur gunjang-ganjing
pirang-pirang batu koral diawurkeun ti langit
ngajadi bom waktu nu siap ngabeledug saban detik

kula can kungsi ponyo dahar na beurang-beurang nu bayeungyang
sab nagri kula keur bedah cimata
pirang-pirang péso balati pating belesat
ngarah-ngarah nyacag sataranjang awak

kula can waka seubeuh seuri
mun nagri can walagri

2007

Rosyid E. Abby – kisuta.com


BAGIKAN

BERI KOMENTAR