Selasa, 22 September 2020
Sastra & Humor
Dongeng Pasosore

Tukang Loték

Sabtu, 25 April 2020

"BI mésér loték!"

"Sabaraha bungkus?"

"Sapuluh! Nu tilu diladaan, nu dua amis, nu dua deui sedeng, nu hiji lada pisan, dua deui amis lada. Nu tilu kangkungna seueuran, nu opat ulah nganggo togé, bonténgna kirangan, kolna sakedik baé, nu dua uyahna kirangan, kacangna tambihan, nu tilu tong nganggo tarasi, nu dua kacang panjangna sakedik bumbuna dilangkungan. Nu tilu .."

"Siaaa! Naaaaa atuh meuli téh ngalilieur ih!"*

Is Tuning - kisuta.com


KATA KUNCI

BAGIKAN

BERI KOMENTAR