Kamis, 26 November 2020
Sastra & Humor
Fikmin

Waktu

Sabtu, 15 Juli 2017

LEUMPANGNA antaré ngawirahma. Teu kapangaruhan ku nu tingbelesat lumpat patarik-tarik di taman jagat raya. Gugon tuhon. Sapoé sapeuting opat likur, saminggu cukup tujuh, ti Ahad balik ka Ahad. Lebah bulan ancal-ancalan bongan muter ngigelan marcapada nu nangtung rada ngijing. Copélna dalapan likur, mun keur punjul bisa nepi ka tiluhiji. Warsih rék dipungkas dina itungan ka 365 bari niat mapag ti awal deui.
Pidawuh nu Maha Kawasa, Allah Azza wa Zalla, "Demi waktu, sajatina jelema aya dina rugi. Diiwalkeun maranéhanana nu iman bari migawé amal hadé. Silih geuing dina jalan bebeneran jeung silih geuing dina kaayaan sabar.*

Entjep Sunardhi - kisuta.com


BAGIKAN

BERI KOMENTAR