Kamis, 26 November 2020
Tag
Tag: anjing

CarponKapinis NutugCeriaMinggu, 30 Oktober 2016BAH AROM nanggung binih paré nu digédéngan dina tolombong. Leumpangna ngungkug. Atang incuna anjeucleung diuk dina tolombong hareup. Atang culang-cileung....SajakSimponi KarisiCeriaSabtu, 22 Oktober 2016kula can kungsi tibra saré na tangkeupan peuting-peuting nu jemplingsab nagri kula keur gunjang-ganjingpirang-pirang batu koral diawurkeun ti langitngajadi bom waktu nu...FikminNéwak GombrésCeriaKamis, 20 Oktober 2016RÉT, kana érloji, tabuh satengah sapuluh. Mapay jalan nu sasari, nyorangan. Geus taya ojég, komo deui béca . Estuning sepi. Ukur cahaya bulan reyem...FikminNyi RonggéngCeriaKamis, 13 Oktober 2016NGAHAJA motong jalan satapak sangkan téréh nepi ka lembur. Poé Ngagayuh ka tengah peuting. Langit ngungun. Bulan siga nalangsa. Lebah dapuran awi, leumpan...Dongeng PasosoreKausap KorodCeriaJumat, 23 September 2016SABAN panggih téh lebah dinya. Wanci sareupna. Halimun mimiti ngabulen kebon entéh. Geus seubeuh nyacapkeun kapanasaran. Nguniang tina rungkun. Muru warung lebah...SajakSimponi KarisiCeriaSenin, 19 September 2016kula can kungsi tibra saré na tangkeupan peuting-peuting nu jemplingsab nagri kula keur gunjang-ganjingpirang-pirang batu koral diawurkeun ti langitngajadi bom waktu nu...FikminLongkéwangCeriaKamis, 1 September 2016TEU aya sora anjing babaung. Purnama keur nanjak mulang. Na tungtung ranjang. Sora budak lalaki kapireng, “Abdi téh salira, Mang!” pokna lancang. Ngagalanta...FikminCai AsihCeriaSenin, 29 Agustus 2016SUBUH-SUBUH gujrud. Aya orok oar-oaran di pos kamling. Kokolot riweuh laporan ka ditu ka dieu. Bidan cakah-cikih ngarawatan orok, dipariksaan. Pulisi maluruh saha jelemana nu ...FikminMaharCeriaMinggu, 28 Agustus 2016SALAPANLAS rébu. Handapeun anggel. Nu saha? Ah, teu ieuh jadi pikiran. Sup, kana lokét. Sok, luhur méja. Golédag, ngareureuhkeun awak. Manjing teng...SajakJurdin Du LuxembourgCeriaMinggu, 7 Agustus 2016naon makna simpé pikeun kuringjeung anjeun, wanoja nu rambutna pirangngarumbay, nu leumpang ngagidig ka tonggohmangku anjing jalu kawas nangkeup orok?   lebah r...TashiroDesa Kucing di Negeri SakuraCerahSelasa, 19 Juli 2016KISUTA.com - Jepang memang negara yang mempunyai banyak pesona. Tak hanya tradisi minum teh saja yang mampu memikat perhatian wisatawan. Keindahan alam negara berjuluk “...FikminLalayang ka Gusti di Jabaning LangitCeriaSelasa, 19 Juli 2016SAMPURASUN, salam pikeun kuring ti Anjeun.Gus, kuring tumarima kana kadar hirup kuring ti Anjeun, ogé kadar yén kuring kudu narékahan hirup—ngarah h...Semangat pagi...Rahasia SuamiCerdasSenin, 4 Juli 2016KISUTA.com - Seorang Bani Israil menemui Nabi Sulaiman, dan berkata, \"Hai Nabi Allah, aku berharap kiranya engkau mengajariku bahasa binatang.\"   Sulaiman berkata, \"...