Kamis, 26 November 2020
Tag
Tag: anjing

EsaiKitab SuciCerdasKamis, 10 Maret 2016KISUTA.com - Amarta, negeri yang gemah ripah loh jinawi. Seisi negeri hidup rukun, damai, aman sentosa, karena dari rakyat jelata hingga petinggi negeri berakhlak baik, berper...HeHeHe...Pak Hakim dan Almarhum KarabashCeriaSelasa, 1 Maret 2016KISUTA.com - Pada zaman dahulu hidup seorang pengembala yang mempunyai seekor anjing yang luar biasa bagusnya bernama Karabash. Anjing itu memang anjing gembala yang jempolan!...SajakJurdin Du LuxembourgCeriaSelasa, 23 Februari 2016naon makna simpé pikeun kuringjeung anjeun, wanoja nu rambutna pirangngarumbay, nu leumpang ngagidig ka tonggohmangku anjing jalu kawas nangkeup orok? lebah ré...Dongeng PasosoreTurunan PanjaluCeriaMinggu, 21 Februari 2016\"TONG sieun jalu, mun engké panggih jeung sakadang maung di leuweung. Urang téh turunan ménak Panjalu!\" saur Aki Jarkasih ka incuna, Odang. Reuwas og&ea...Dongeng PasosoreDigégél AnjingCeriaKamis, 11 Februari 2016“EULEUH.. Abaaah, ku naon cingked?” si Ambu tuturubun tina téras muru kuring nu ingkud-ingkudan.“Digégél anjing bieu di pasir. Getihan t...WayangBima BungkusCeriaMinggu, 31 Januari 2016KISUTA.com - Saat Gendari dan Destarasta sedang sibuk membesarkan 100 putranya, di keraton Hastinapura sendiri sedang prihatin. Putra kedua Kunti yang lahir dalam bungkus, sud...SajakSimponi KarisiCeriaKamis, 28 Januari 2016kula can kungsi tibra saré na tangkeupan peuting-peuting nu jemplingsab nagri kula keur gunjang-ganjingpirang-pirang batu koral diawurkeun ti langitngajadi bom waktu nu...Semangat pagi...Rahasia SuamiCerdasSelasa, 26 Januari 2016KISUTA.com - Seorang Bani Israil menemui Nabi Sulaiman, dan berkata, \"Hai Nabi Allah, aku berharap kiranya engkau mengajariku bahasa binatang.\" Sulaiman berkata, \"Jika kam...Curug CaweniTempat Menanti Hasrat Putri yang PerawanCerahSabtu, 2 Januari 2016KISUTA.com - Kabupaten Sukabumi di Jawa Barat, tidak hanya mempunyai objek wisata Palabuhanratu. Di salah satu kecamatannya, yaitu di Kecamatan Cidolog yang jauhnya sekitar 70...FikminLawang SawargaCeriaMinggu, 27 Desember 2015”HEY, Ungkluk..! Naha bet aya di dieu..?” Léngkah kandeg. Nété kari sahambal deui. ”Teu sudi kami kudu ngahiji jeung manéh di tem...FikminParahu NgapungCeriaSabtu, 19 Desember 2015GEUNJLEUNG. Geus dua poé aya parahu badag, ngapung di langit Bandung. Rahayat tumplek, kabéh ngadeugdeug hayang nyakséni kaahéngan nu keur lumangsu...Dongeng PasosoreUyut AgaCeriaJumat, 18 Desember 2015“LAIN. Lain landihan ngalélécé pédah beuteungna budayut tur euweuh tanaga tapi landihan nu katelah ku ngaran anak kuring, nyaéta Aga.&...FikminLongkéwangCeriaJumat, 11 Desember 2015TEU aya sora anjing babaung. Purnama keur nanjak mulang. Na tungtung ranjang. Sora budak lalaki kapireng, “Abdi téh salira, Mang!” pokna lancang. Ngagalanta...