Senin, 26 Oktober 2020
Tag
Tag: ceria

Dongeng PasosoreJimat ti AkiCeriaMinggu, 31 Mei 2020SABAN mencétan kitu jeung kitu. Ngagelendut. Lanceuk-lanceuk mah, tingkoléséd. Meureun boseneun, loba nu teu kahartina. Komo incu-incuna anu ti Batawi mah...Dongeng PasosorePaséa jeung KarétaCeriaJumat, 29 Mei 2020KISUTA.com - Unggal taun mun rék mudik téh sok riweuh. Tadi mah nepika bedo, mangkaning geus meuli karcis karéta. Nepika tilu kali meuli karcis téh...FikminSono Abdi ka Salira, PurnamaCeriaKamis, 28 Mei 2020PEUTING mongkléng ngeukeup simpé. Langit gumuruh, pangeusina saruka bungah. Widadari tinggeleber, nunutur Asiyah jeung Maryam. Malaikat patingjorélat nga...Dongeng PasosoreGambar na PalangkakanCeriaKamis, 28 Mei 2020NYI Rukami jadi ka Ki Ihan. Béntang Kampung Legok Baok nu bahénol nérkom téh bet daék geuning dikawin ku pamuda bengal. Heueuh, sakampung ma...Dongeng PasosoreBudak SoméahCeriaRabu, 27 Mei 2020DINA jero angkot, penumpang padedet. Komo wayah bubaran budak sakola mah. Jaba ti éta, hawa nu angkeub matak hareudang. Gigireun kuring, ibu-ibu ngarérép...FikminDeudeuh nu PageuhCeriaSelasa, 26 Mei 2020GEUGEUTNA mah angger teu robah, Mi. Ngan kawani beuki ngurangan. Teu kawas harita, basa mimiti wawuh, uing sok ngacungkeun jari tengah ka unggal jalma nu nyaram kana bangorna ...Dongeng PasosoreNgulayabanCeriaSelasa, 26 Mei 2020NYAH beunta. Karasa sagala robah. Gigisik. Reuwas. Naha kulit maruragan? Karasa lalinu. Tulang tarang diadu jeung tulang-tulang ramo. Nyobaan nguliat. Patingderekdek. Patempat...FikminKonsuménCeriaSenin, 25 Mei 2020SASAT geus jadi langganan satia. Geura waé, najan sorangan keur dipaké ku sémah séjén gé, naha da kajeun ngadagoan. Tara ieuh da&eacu...Dongeng PasosoreNu Arindit IbadahCeriaSenin, 25 Mei 2020UKUR kahalangan ku jalan komplék, imah kuring jeung imahna téh. Pa Thomas ngaranna. Tatangga nu teu weléh muka kaca mobilna. Unggut. Imut. Teu welé...FikminNu KeketrokCeriaMinggu, 24 Mei 2020NGALUNGSAR dina rerembet keueung. Katambias. Dina sagara tineung. Miangen. Nahun. Basa mukakeun hordéng. Haté lumenyap. Manéhna kabireungeuh keur nungtun ...FikminMulangCeriaSabtu, 23 Mei 2020NANGTUNG di dieu. Asa nangtung tujuh likur taun kalarung. Basa ninggalkeun lembur. Ninggalkeun manéhna jeung orok dina aisan. “Geura lunta, Kang, saacan padananda...HaHaHa...Istri Melahirkan LagiCeriaSabtu, 23 Mei 2020KISUTA.com - \"Saya dapat surat Kang, Icih, istri saya di kampung melahirkan. Si Ibro dapet adik...\" kata Sueb sumringah. \"Yah...syukur deh saya ikut senang. Jadi, mau pula...Dongeng PasosoreBasa HP KautahkeunCeriaSabtu, 23 Mei 2020KATINGGALEUN karéta, kapaksa mudik téh kana élf. Pajejel. Diuk saukur ngantelkeun tunggir. Euweuh nu genaheun, kilangbara tumaninah. Suku asa kaparé...