Selasa, 20 Oktober 2020
Tag
Tag: gagak

Dongeng PasosoreNu Turut Ka DaudCeriaSelasa, 28 April 2020TENGAH poé éréng-éréngan. Nu jebul rabul. Matak mulek ku kekebul. Katepél geus dikeukeuweuk. Batu leutik na keupeulan kénca. R...Dongeng PasosoreDongéng Gagak jeung AnjingCeriaKamis, 16 April 2020GAGAK maling déngdéng, nu keur dipoé dina nyiru. Cok nu panggedéna, ukuran leuwih ti satampah. Geleber kana tangkal, ngajauhan buruan. Lar anjing....Dongeng PasosoreTragédiCeriaJumat, 27 Januari 2017“HÉ, anggota déwan anu hina! Vidéo anjeun nu jeung bupati aya dina laptop kuring.”Anjing! Naha saha atuh nu harita wani noong maké kam&...Dongeng PasosoreDongéng Gagak jeung AnjingCeriaSenin, 16 Januari 2017GAGAK maling déngdéng, nu keur dipoé dina nyiru. Cok nu panggedéna, ukuran leuwih ti satampah. Geleber kana tangkal, ngajauhan buruan.Lar anjing. U...Dongeng PasosoreNu Turut Ka DaudCeriaKamis, 24 November 2016TENGAH poé éréng-éréngan. Nu jebul rabul. Matak mulek ku kekebul. Katepél geus dikeukeuweuk. Batu leutik na keupeulan kénca. R...Dongeng PasosoreNu Turut Ka DaudCeriaMinggu, 4 September 2016TENGAH poé éréng-éréngan. Nu jebul rabul. Matak mulek ku kekebul. Katepél geus dikeukeuweuk. Batu leutik na keupeulan kénca. R...SajakJurdin Du LuxembourgCeriaMinggu, 7 Agustus 2016naon makna simpé pikeun kuringjeung anjeun, wanoja nu rambutna pirangngarumbay, nu leumpang ngagidig ka tonggohmangku anjing jalu kawas nangkeup orok?   lebah r...SajakJurdin Du LuxembourgCeriaMinggu, 24 April 2016naon makna simpé pikeun kuringjeung anjeun, wanoja nu rambutna pirangngarumbay, nu leumpang ngagidig ka tonggohmangku anjing jalu kawas nangkeup orok?   lebah r...SajakParis KasorénakeunCeriaMinggu, 10 April 2016lir aci sampeu nu diawurkeunti luhureun munara Eiffel, halimun turun deui.sakapeung ngalayangkatebak angin usum tiris. Di luhureunle Pont Neuf kuring neuteup walungan Seine,ka...SajakAngin LeidenCeriaSenin, 28 Maret 2016leumpang handapeun tatangkalannu taya daunan, nu oyag-oyagan diteumbagangin peuting nu ngagelebug ti arah wétan:bulu punduk bet muringkak. Harita,sora tatangkalan karun...PuisiArus PagiCeriaMinggu, 13 Maret 2016lebih lembut dari kain sutrakabut turun di Luxembourg:camar laut melintasdi atas kepala. angin dingindan koak gagakmengguncang dinding kotadalam pagi yang muram \"Wing, di b...SajakJurdin Du LuxembourgCeriaSelasa, 23 Februari 2016naon makna simpé pikeun kuringjeung anjeun, wanoja nu rambutna pirangngarumbay, nu leumpang ngagidig ka tonggohmangku anjing jalu kawas nangkeup orok? lebah ré...Dongeng PasosoreBisulCeriaMinggu, 29 November 2015CROOOT! Bisul nu ngajentul saminggu leuwih na kélékna téh ku indungna tuluy dibucatkeun sataker kebek. Lain ngajerit deui, bakating ku nyeuri, mané...