Selasa, 20 Oktober 2020
Tag
Tag: jawara

Dongeng PasosoreJawara ManglayangCeriaJumat, 9 Oktober 2020SAMINGGU numpi di kamar, gurang-gerung. Imah kotka oyag bakat ku mindeng diténjragan.Keuheul pacampur ambek kapegung. Unggal nyapék langsung ngowowong. Mata buri...Dongeng PasosoreJawara PakidulanCeriaJumat, 15 Mei 2020“TANGGOAN aing ku dia Gentong!” handaruan ti kajauhna. Ukur sababaraha gorobas, lir ajag buringas leupas, rembetna leuweung Lebak Seureuh ukur sa-pangbauan pejus. ...FikminNyi RonggéngCeriaKamis, 2 April 2020NGAHAJA motong jalan satapak sangkan téréh nepi ka lembur. Poé Ngagayuh ka tengah peuting. Langit ngungun. Bulan siga nalangsa. Lebah dapuran awi, leumpan...Dongeng PasosoreNu Tarung Handapeun LayungCeriaJumat, 27 Maret 2020DUA kalangkang lawung. Padungdung handapeun layung. Mesat pedang séwang-séwang. Belesat silih tarajang. Gorowook! Hiuk, trang! Trang! Gajleng! Hiuk, plass! Terus...Dongeng PasosoreJawara PakidulanCeriaSelasa, 10 Maret 2020“TANGGOAN aing ku dia Gentong!” handaruan ti kajauhna. Ukur sababaraha gorobas, lir ajag buringas leupas, rembetna leuweung Lebak Seureuh ukur sa-pangbauan pejus. ...HaHaHa...Akibat CemburuCeriaRabu, 7 Februari 2018KISUTA.com - Meski Icih sudah resmi menjadi istrinya dan berjanji akan setia sehidup semati, ternyata sipat cemburu Sueb tidak pernah surut. Bahkan makin menjadi-jadi. Siapa s...Situ CiburuyLirik Syahdu Telaga KeindahanCerahMinggu, 23 Juli 2017Situ Ciburuy laukna hese dipancingNyeredet hate ningali herang cainaDuh itu saha nu ngalangkung unggal enjingNyeredet hate ningali sorot socana   KISUTA.com - Situ Cibu...Dongeng PasosoreJawara PakidulanCeriaRabu, 1 Maret 2017“TANGGOAN aing ku dia Gentong!” handaruan ti kajauhna. Ukur sababaraha gorobas, lir ajag buringas leupas, rembetna leuweung Lebak Seureuh ukur sa-pangbauan pejus. ...Dongeng PasosoreNu Tarung Handapeun LayungCeriaRabu, 18 Januari 2017DUA kalangkang lawung. Padungdung handapeun layung. Mesat pedang séwang-séwang. Belesat silih tarajang. Gorowook! Hiuk, trang! Trang! Gajleng! Hiuk, plass! Terus...HaHaHa...Akibat CemburuCeriaSabtu, 5 November 2016KISUTA.com - Meski Icih sudah resmi menjadi istrinya dan berjanji akan setia sehidup semati, ternyata sipat cemburu Sueb tidak pernah surut. Bahkan makin menjadi-jadi. Siapa s...CarponKapinis NutugCeriaMinggu, 30 Oktober 2016BAH AROM nanggung binih paré nu digédéngan dina tolombong. Leumpangna ngungkug. Atang incuna anjeucleung diuk dina tolombong hareup. Atang culang-cileung....FikminNyi RonggéngCeriaKamis, 13 Oktober 2016NGAHAJA motong jalan satapak sangkan téréh nepi ka lembur. Poé Ngagayuh ka tengah peuting. Langit ngungun. Bulan siga nalangsa. Lebah dapuran awi, leumpan...Dongeng PasosoreWalimatussablengCeriaSenin, 12 September 2016KOROPAK satangtung nampeu hareupeun tamu ondangan. Ngaréndéng jeung podieum nu pinuh ku rékorder. Pok panumbu catur. \"Sumangga urang regepkeun sambutan s...