Jumat, 26 Februari 2021
Tag
Tag: kacapiring

HerbalKacapiring, Andal Atasi DiabetesCermatRabu, 21 Oktober 2020KISUTA.com - Kacapiring banyak dipelihara orang sebagai tanaman hias atau pagar hijau yang memiliki aroma bunga harum. Kacapiring termasuk tumbuhan perdu yang berumur tahunan ...kacapiring_2.jpgKacapiringHerbal Andal Atasi DiabetesCermatSenin, 11 Mei 2020KISUTA.com - Kacapiring banyak dipelihara orang sebagai tanaman hias atau pagar hijau yang memiliki aroma bunga harum. Kacapiring termasuk tumbuhan perdu yang berumur tahunan ...KacapiringHerbal Andal Atasi DiabetesCermatSenin, 27 November 2017KISUTA.com - Kacapiring banyak dipelihara orang sebagai tanaman hias atau pagar hijau yang memiliki aroma bunga harum. Kacapiring termasuk tumbuhan perdu yang berumur tahunan ...SajakSérénadéCeriaSenin, 4 April 2016- Ika Rostika Rumsari   geura tunda saréwu impian dina pot kembang nu dipapaés kucitresna, Ikasugan jaga aya taman sisi kota pangreureuhan pikir jeungras...SajakSérénadéCeriaSenin, 15 Februari 2016- Ika Rostika Rumsari geura tunda saréwu impian dina pot kembang nu dipapaés kucitresna, Ikasugan jaga aya taman sisi kota pangreureuhan pikir jeungrasa. Tuh, j...Herbal: KacapiringSi Putih Harum yang Mampu MenyembuhkanCermatJumat, 24 April 2015KISUTA.com - Kacapiring banyak dipelihara orang sebagai tanaman hias atau pagar hijau yang memiliki aroma bunga harum. Kacapiring termasuk tumbuhan perdu yang berumur tahunan ...SajakSérénadéCeriaMinggu, 21 Juli 2013- Ika Rostika Rumsari     geura tunda saréwu impian dina pot kembang nu dipapaés ku citresna, Ika sugan jaga aya taman sisi kota pangreureuha...SajakKuring LainCeriaSenin, 13 Mei 2013Kuring lain Ibrahim nu sanggup nandonkeun pati dina durukan pikeun babakti tur nguji iman   Kuring lain Sangkuriang nu sanggup ngeprak jin jeung parademit nyieun pa...SajakGalindeng Asih Teu Reureuh-reureuhCeriaMinggu, 3 Februari 2013"Jungjunan, naon hakékat asih nu saéstu?" Anjeun tumanya na hiji wanci. Lawas temen. Basa girimis kakara raat. Basa baseuh dina batu lukutan can k&eacu...KacapiringTanaman Hias Berkhasiat ObatCermatRabu, 30 Januari 2013KACAPIRING banyak dipelihara orang sebagai tanaman hias atau pagar hijau yang memiliki aroma bunga harum. Kacapiring termasuk tumbuhan perdu yang berumur tahunan serta banyak ...