Selasa, 20 Oktober 2020
Tag
Tag: pakidulan

Dongeng PasosoreJawara PakidulanCeriaJumat, 15 Mei 2020“TANGGOAN aing ku dia Gentong!” handaruan ti kajauhna. Ukur sababaraha gorobas, lir ajag buringas leupas, rembetna leuweung Lebak Seureuh ukur sa-pangbauan pejus. ...Dongeng PasosoreJawara PakidulanCeriaSelasa, 10 Maret 2020“TANGGOAN aing ku dia Gentong!” handaruan ti kajauhna. Ukur sababaraha gorobas, lir ajag buringas leupas, rembetna leuweung Lebak Seureuh ukur sa-pangbauan pejus. ...Tonjong CanyonSpot Keren di Pakidulan TasikmalayaCerahSelasa, 18 Desember 2018KISUTA.com – Tasikmalaya menawarkan sensasi liburan yang menarik. Ada beberapa destinasi pilihan yang bisa kita kunjungi saat berlibur ke Kabupaten Tasikmalaya, Sang Mut...Dongeng PasosoreJawara PakidulanCeriaRabu, 1 Maret 2017“TANGGOAN aing ku dia Gentong!” handaruan ti kajauhna. Ukur sababaraha gorobas, lir ajag buringas leupas, rembetna leuweung Lebak Seureuh ukur sa-pangbauan pejus. ...CarponSamagaha di Laut KidulCeriaSenin, 29 Agustus 2016UTAY geus puluhan taun pacabakanana kana nelayan di laut Kidul. Saha waé nu ngadengé lelewék laut pakidulan pasti maruringkak bulu punduk. Sajaba ti galur...Dongeng PasosoreJawara PakidulanCeriaSelasa, 29 Desember 2015“TANGGOAN aing ku dia Gentong!” handaruan ti kajauhna. Ukur sababaraha gorobas, lir ajag buringas leupas, rembetna leuweung Lebak Seureuh ukur sa-pangbauan pejus. ...Nyungsi BihariSiliwangi teh Prabu Niskala Wastukancana?CeriaKamis, 5 November 2015KISUTA.com - Carita ngeunaan Prabu Sili­wangi anu salila ieu dipi­kawa­noh ku urang Sunda sae­nyana ukur aya dina legénda, mitos, babad, ca­rita pan...Dongeng PasosoreJawara PakidulanCeriaSabtu, 15 Maret 2014“TANGGOAN aing ku dia Gentong!” handaruan ti kajauhna. Ukur sababaraha gorobas, lir ajag buringas leupas, rembetna leuweung Lebak Seureuh ukur sa-pangbauan pejus. ...Nyungsi BihariSiliwangi teh Prabu Niskala Wastukancana?CeriaJumat, 8 Februari 2013CARITA ngeunaan Prabu Sili­wangi anu salila ieu dipi­kawa­noh ku urang Sunda sae­nyana ukur aya dina legénda, mitos, babad, ca­rita pantun jeung waw...KandagaTatar Sunda, Leubeut ku Banda SajarahCeriaSabtu, 26 Januari 2013ARCA Agustya Siwa Ma­ha­guru, Durga Mahésa Su­ramadini, Mahakala, Dur­ga Mahésa Sura Madini II, jeung arca Siwa nu diteundeun di mu­seum kara...