Selasa, 20 Oktober 2020
Tag
Tag: pangling

Dongeng PasosorePanglingCeriaSelasa, 12 Mei 2020DINA hiji mangsa, aya ibu-ibu anu rék nyanghareupan méja operasi alatan panyakit tumor. Basa keur nungguan asup ka ruang operasi, dina blankar manéhna ras...FikminBeungeutCeriaSabtu, 2 Desember 2017MUN wenang, hayang tukeur tambah ieu beungeut. Laju ngaganti ngaran. Mun bisa nawar, bapa uing lain anjeunna. Duh, Gusti! Di mana uing kudu nyumput? Teu kaop ngaringkang, diku...Dongeng PasosorePanglingCeriaRabu, 26 Juli 2017DINA hiji mangsa, aya ibu-ibu anu rék nyanghareupan méja operasi alatan panyakit tumor. Basa keur nungguan asup ka ruang operasi, dina blankar manéhna ras...Dongeng PasosoreAntara Kuring, Manéhna, jeung PamajikanCeriaJumat, 24 Maret 2017TI keur bujangan kénéh, hayang boga kabogoh nu dijilbab téh. Karék ayeuna kabiruyungan. Sanggeus boga budak dua. Teu ngimpi-ngimpi acan éta ...Dongeng PasosoreAnggota Déwan MantenCeriaSabtu, 27 Agustus 2016“EUM, aya ku kaleresan, urang tepang di dieu. Ieu Si Ayi, aya ku pangling. Pun engkang mah ras émut waktos urang kapungkur janten anggota déwan. Seueur pan...FikminEunteungCeriaSenin, 8 Agustus 2016DINA eunteung satangtung. Manéhna. Lana temen neuteup héas-héas panon sorangan. Bangun teleb neuleuman saniskara lalakon. Najan réa ungkara nu teu ...FikminBeungeutCeriaMinggu, 24 Juli 2016MUN wenang, hayang tukeur tambah ieu beungeut. Laju ngaganti ngaran. Mun bisa nawar, bapa uing lain anjeunna. Duh, Gusti! Di mana uing kudu nyumput? Teu kaop ngaringkang, diku...FikminEunteungCeriaKamis, 21 Januari 2016DINA eunteung satangtung. Manéhna. Lana temen neuteup héas-héas panon sorangan. Bangun teleb neuleuman saniskara lalakon. Najan réa ungkara nu teu ...FikminCacapCeriaRabu, 25 November 2015HIJI imah pinuh imut. Angin ti langit katujuh tinghiliwir. Hawa seger minuhan patengahan. Rénghap kabungah tingburilak dina saban kétap, basa adan panungtung nga...FikminBeungeutCeriaSelasa, 29 September 2015MUN wenang, hayang tukeur tambah ieu beungeut. Laju ngaganti ngaran. Mun bisa nawar, bapa uing lain anjeunna. Duh, Gusti! Di mana uing kudu nyumput? Teu kaop ngaringkang, diku...FikminBeungeutCeriaKamis, 17 September 2015MUN wenang, hayang tukeur tambah ieu beungeut. Laju ngaganti ngaran. Mun bisa nawar, bapa uing lain anjeunna. Duh, Gusti! Di mana uing kudu nyumput? Teu kaop ngaringkang, diku...Dongeng PasosorePanglingCeriaSabtu, 13 Desember 2014DINA hiji mangsa, aya ibu-ibu anu rék nyanghareupan méja operasi alatan panyakit tumor. Basa keur nungguan asup ka ruang operasi, dina blankar manéhna ras...FikminPakanci 8 - CheonggyecheonCeriaKamis, 22 Mei 2014CIKAPUNDUNG meulah kota Paris van Java. Matak pangling. Bau tujuh rupa jeung kokotor teu kapanggih. Imah bédéng jeung kios nu jualan sagala rupa, ilang tanpa kar...