Selasa, 20 Oktober 2020
Tag
Tag: parawan

Nenek KamtinPerempuan 105 Tahun Ini Sembuh dari Covid-19. Ini Rahasianya!CerdikKamis, 4 Juni 2020KISUTA.com - Kesembuhan nenek Kamtin yang berusia 105 tahun asal Surabaya, dari positif Covid-19 sempat menjadi topik utama berbagai media cetak dan daring, sebab kabar kesemb...kamtin.jpgDongeng PasosoreParawan DeuiCeriaSelasa, 21 April 2020"NINI, duriat Aki ka Nini moal laas-laas nepi ka rup ku padung gé. Saprak Nini remen nginum jajamu 'Sari Rapet' unggal isuk, Nini bet kawas parawan deui.. R...Dongeng PasosoreKampung RandaCeriaJumat, 10 April 2020Kocèak Nyi Ita ngajerit, huluna dibabuk halu ku indungna. "Ari sia teu nurut waè ka aing tèh. Mun sia hayang ngajedog di kampung ieu, kudu mènt...FikminHanjuangCeriaKamis, 9 April 2020DITUNDUNG kapeurih. Rénghap-ranjug hégakna satengahing seuseukeut eurih. Iket jeung pangsi leuseuhna geus lences. Teu kalis menerkeun gémbolan. Bari pageu...FikminFragmén HujanCeriaSelasa, 10 Maret 2020MONGKLÉNG saparat langit. Peuting nu moal panggih jeung bulan. Sab hujan geus miheulaan. Kembang-kembang murungkut katirisan. Conchita keur ngalangeu, lebah jandé...Dongeng PasosoreParawan DeuiCeriaKamis, 20 Juli 2017\"NINI, duriat Aki ka Nini moal laas-laas nepi ka rup ku padung gé. Saprak Nini remen nginum jajamu 'Sari Rapet' unggal isuk, Nini bet kawas parawan deui.. Rape...Dongeng PasosoreDongéng AhéngCeriaKamis, 30 Maret 2017UNGGAL malem jum’at kliwon, Ahéng kuncén kuburan, muka warung bubur kacang di tengah pajaratan. Nu mareulina lain sabangsaning manusa, tapi… Tuh geu...Dongeng PasosoreParawan DeuiCeriaSabtu, 11 Maret 2017\"NINI, duriat Aki ka Nini moal laas-laas nepi ka rup ku padung gé. Saprak Nini remen nginum jajamu 'Sari Rapet' unggal isuk, Nini bet kawas parawan deui.. Rape...Dongeng PasosoreÉlmu SasarCeriaJumat, 17 Februari 2017\"MBAH, kumaha carana sangkan kuring bisa beunghar?\" tanya Kusno ka Mbah Caling. \"Anjeun kudu maling mayit parawan!\" jawabna tandes. Les ngaleungit. Iblis seuri. Nambahan d...Dongeng PasosoreParawan DeuiCeriaKamis, 15 Desember 2016\"NINI, duriat Aki ka Nini moal laas-laas nepi ka rup ku padung gé. Saprak Nini remen nginum jajamu 'Sari Rapet' unggal isuk, Nini bet kawas parawan deui.. Rape...Dongeng PasosoreDongéng AhéngCeriaKamis, 8 Desember 2016UNGGAL malem jum’at kliwon, Ahéng kuncén kuburan, muka warung bubur kacang di tengah pajaratan. Nu mareulina lain sabangsaning manusa, tapi… Tuh geu...FikminAparteménCeriaKamis, 8 Desember 2016DI ieu apartemén. Urang lana nungguan manéh. Cuang-cieung. Nuguran sepi ti peuting ka peuting. Nginget-nginget saban kajadian duaan. Dina dalitna reureujeungan. ...FikminFragmén HujanCeriaRabu, 16 November 2016MONGKLÉNG saparat langit. Peuting nu moal panggih jeung bulan. Sab hujan geus miheulaan. Kembang-kembang murungkut katirisan. Conchita keur ngalangeu, lebah jandé...