Selasa, 20 Oktober 2020
Tag
Tag: ragrag

FikminDihudang ImpianCeriaJumat, 9 Oktober 2020MANÉHNA ngaleupaskeun keukeupan. “Teu pisan ngimpi, Kén...” lalaunan nguniang, nonggongan nu keur lalanggiran, jadi siluét nu nangtang suns&ea...FikminWeléhCeriaSabtu, 3 Oktober 2020GEUS ampir saminggu. Kalangkang nu hideung. Leuwih hideung tina pulas peuting. Sok datang meneran poé cicing dina mangsa nu paling jempling."Ahir bulan manéh...FikminManéhna, Lalaki nu Datang ti Puhu JamanCeriaSabtu, 16 Mei 2020SAHA, ti mana asalna? Jalma tinggerendeng nyawalakeun, Manéhna. Kembanglambé pajamanan. Lalaki nu nyumput dina rembetna rungkun ungkara. Parangi mancalarupa. Nyi...Dongeng PasosoreAsa Diseureud ÉngangCeriaSenin, 11 Mei 2020KISUTA.com - Rada kaéraan kamari mah, basa salat maghrib berjamaah di masjid. Nu sarolat jadi ébat. Kaasup imam nu ngocéak pangtarikna. Teu pira rarasaan ...Dongeng PasosoreBasa Mang Aja Ragrag ti na Tangkal KalapaCeriaMinggu, 10 Mei 2020MAKSAKEUN mudik téh lain hayang-hayang teuing pamér. Lain pédah hayang ningalikeun motor anyar. Daék medu lain kitu. Ngan hayang panggih wé ...Dongeng PasosoreNu Turut Ka DaudCeriaSelasa, 28 April 2020TENGAH poé éréng-éréngan. Nu jebul rabul. Matak mulek ku kekebul. Katepél geus dikeukeuweuk. Batu leutik na keupeulan kénca. R...Dongeng PasosoreDongéng Gagak jeung AnjingCeriaKamis, 16 April 2020GAGAK maling déngdéng, nu keur dipoé dina nyiru. Cok nu panggedéna, ukuran leuwih ti satampah. Geleber kana tangkal, ngajauhan buruan. Lar anjing....Dongeng PasosoreAsa Diseureud EngangCeriaSabtu, 7 Maret 2020KISUTA.com - Rada kaéraan kamari mah, basa salat maghrib berjamaah di masjid. Nu sarolat jadi ébat. Kaasup imam nu ngocéak pangtarikna. Teu pira rarasaan ...Dongeng PasosoreBasa Mang Aja RagragCeriaSenin, 1 Oktober 2018MAKSAKEUN mudik téh lain hayang-hayang teuing pamér. Lain pédah hayang ningalikeun motor anyar. Daék medu lain kitu. Ngan hayang panggih wé ...FikminManéhna, Lalaki nu Datang ti Puhu JamanCeriaMinggu, 6 Agustus 2017SAHA, ti mana asalna? Jalma tinggerendeng nyawalakeun, Manéhna. Kembanglambé pajamanan. Lalaki nu nyumput dina rembetna rungkun ungkara. Parangi mancalarupa. Nyi...Dongeng PasosoreBasa Mang Aja RagragCeriaMinggu, 9 Juli 2017MAKSAKEUN mudik téh lain hayang-hayang teuing pamér. Lain pédah hayang ningalikeun motor anyar. Daék medu lain kitu. Ngan hayang panggih wé ...Dongeng PasosoreAsa Diseureud EngangCeriaSelasa, 25 April 2017KISUTA.com - Rada kaéraan kamari mah, basa salat maghrib berjamaah di masjid. Nu sarolat jadi ébat. Kaasup imam nu ngocéak pangtarikna. Teu pira rarasaan ...Dongeng PasosoreTapakCeriaSelasa, 28 Maret 2017SATENGAH lumpat bari huhujanan. Sanajan ti masjid ka imah deukeut, teu burung rancucut bari jibreg. Bray! Muka panto. “Kang, daging nu ‘na panci dikamanakeun?&rdqu...