Selasa, 20 Oktober 2020
Tag
Tag: rajapati

Dongeng PasosoreNgondang RajapatiCeriaSelasa, 7 April 2020"MODAR siah..!" gorowok Cia Kéng Hong, pedangna ngarah beuheung musuh. Arjuna teu ngagiwar, panarajang dipapag Pasopati. Lima poé lima peuting nu tarung ...FikminBaruangCeriaMinggu, 2 April 2017\"AYEUNA geuning waktuna,\" pikirna. Tiba-tiba datangna. Basa rék tibra. Tanpa kila-kila. Saharita ragana teu walakaya. Naha bet ayeuna tumiba? Sakitu kurang kumaha was...Dongeng PasosoreMahadéwaCeriaSabtu, 21 Januari 2017“TULUNGAN kuring, Jata, supaya calon salaki Sati jadi lalaki anu gandang tur kasép!” ceuk Prajapati Daksa. Siwa, nu nyamur jadi pamatung, ukur imut. Man&eac...Dongeng PasosoreNgondang RajapatiCeriaSenin, 2 Januari 2017\"MODAR siah..!\" gorowok Cia Kéng Hong, pedangna ngarah beuheung musuh. Arjuna teu ngagiwar, panarajang dipapag Pasopati. Lima poé lima peuting nu tarung euweuh...CarponAneuCeriaSelasa, 24 Mei 2016KULISIK, rèt kana jam. Euh geuning karèk jam satu. Korejat wè. Kadèngè, di antara aweuhan sora hujan jeung guludug, aya sora budak ngadingdi...Dongeng PasosoreRajapati Wanci JanariCeriaKamis, 10 September 2015HIUR angin ngendagkeun pucuk-pucuk eurih. Tingarulang dina belegbegna peuting. Seuneu damar nu kakalicesan, teu cukup nyaangan paimahan. Lembur, éstu mongkléng. ...WayangTiga Bidadari untuk para Putra WisrawaCerahMinggu, 9 Agustus 2015KISUTA.com - Pagi menjelang, suasana sunyi mencekam di pertapaan Kutarungu, pinggir hutan Dandaka. Dasarata mengajak Kausalya mempersiapkan diri untuk menghadapi Rahwana. &nb...Dongeng PasosoreMahadéwaCeriaJumat, 26 Desember 2014“TULUNGAN kuring, Jata, supaya calon salaki Sati jadi lalaki anu gandang tur kasép!” ceuk Prajapati Daksa. Siwa, nu nyamur jadi pamatung, ukur imut. Man&eac...EseyTangtangan Pawiyatan Basa Cerbon-Dermayu teng Mangsa GlobalCeriaMinggu, 30 November 2014BASA Cerbon, kados tekad masyarakaté piyambek badé didadosaken basa kang ajeg. Mboten nginduk teng basa Jawi utawi Sunda kang pernah mrabawani basa punika. Panc&...FikminKalangkangCeriaSenin, 28 Oktober 2013CAHAYA matapoé nu kari sésa-sésa, moncor kana sela-sela tatangkalan. Némbongkeun dua kalangkang manusa dina léngkah-léngkah kebat jal...FikminBaruangCeriaMinggu, 6 Oktober 2013"AYEUNA geuning waktuna," pikirna. Tiba-tiba datangna. Basa rék tibra. Tanpa kila-kila. Saharita ragana teu walakaya. Naha bet ayeuna tumiba? Sakitu kurang ku...SajakAgustusanCeriaJumat, 16 Agustus 20131/ Milangkala nagara urang dibagéakeun ku ranggeuyan malati jeung seuseukeut balati nu ngabarak sapanjang jalan satapak nu ngembat tepi ka pajaratan   2/ Ay...FikminRajapati Dina PilkadaCeriaJumat, 1 Maret 2013RAP sapatu dipaké, ditalian pageuh pisan. Angkeuhan ngarah teu lésot lamun keur lumpat. Jas hujan diharudumkeun, ma'lum beuki peuting hujan beuki ngaged&eacu...