Rabu, 28 Oktober 2020
Tag
Tag: soca

FikminAlun-alun SalamancaCeriaSabtu, 10 Oktober 2020TI Avila ka Salamanca, bulan teu weléh alum. Méga jadi hahalang. Mobil nyemprung, meuntaskeun lamunan ka tempat mangkukna urang patepang. Ngabungbang handapeun l...FikminDihudang ImpianCeriaJumat, 9 Oktober 2020MANÉHNA ngaleupaskeun keukeupan. “Teu pisan ngimpi, Kén...” lalaunan nguniang, nonggongan nu keur lalanggiran, jadi siluét nu nangtang suns&ea...FikminSajadah EmaCeriaMinggu, 12 Juli 2020"TONG dipindah-pindah!" Taya nu wantun ngukumaha, ngampar pengkereun pisan paimbaran. "Éta téh mas kawin ti Apa hidep, mun Ema solat na sajadah &eacu...FikminBulanCeriaMinggu, 5 Juli 2020AWÉWÉ tengah tuwuh. Cindekul jeung kelun udud. Ngadago sakur nu ngaronghéap. Baju lahak liglag awak. Singkayo pingping dirungkup erok pungsat. Parfum mura...FikminVirus ViraliusCeriaSabtu, 20 Juni 2020BULAN ditéwak belegbegna haseup tungtung peuting. Simpé. Hiji artis nu balik shooting sinétron, dadaligdeugan muru imahna. Di tengah gang, manéhna ...FikminTideuhaCeriaMinggu, 7 Juni 2020DASAR nu geus hideung. Bureng. Lali purwadaksina. Kapan geus kacatet. Golontor asihna nyaangan léngkah. Sulur Rabbuna. Cisocana gumenclang. Nyumiratkeun wawangi dina r&...Dongeng PasosorePanglingCeriaSelasa, 12 Mei 2020DINA hiji mangsa, aya ibu-ibu anu rék nyanghareupan méja operasi alatan panyakit tumor. Basa keur nungguan asup ka ruang operasi, dina blankar manéhna ras...FikminSocaCeriaSenin, 11 Mei 2020AMPIR tengah wengi. Papayun-payun bari ukur pateuteup sakedap. Imut gé teu patos lepas. Asa isin atuda. Seueur pisan nu hoyong dikedalkeun, tapi sieun salira kaabotan. ...FikminLebah Sampalan TresnaCeriaJumat, 8 Mei 2020LANGIT nu ngagibegkeun cangra tina kujurna, ngajajap mangsa manggihan sareupna. Dina undakan nu nyidem purwana mangsa, urang nataan sarwaning guligah nu galecok ti anggalna ke...FikminMonsterCeriaRabu, 15 April 2020POÉ minggu. Ihsan jeung Sarah geus saged mandi. Biasa ari poéan peré téh sok ngajak ulin ka toko buku. Tepi ka nu dituju, milih buku séwang-...FikminBulanCeriaSelasa, 14 April 2020AWÉWÉ tengah tuwuh. Cindekul jeung kelun udud. Ngadago sakur nu ngaronghéap. Baju lahak liglag awak. Singkayo pingping dirungkup erok pungsat. Parfum mura...FikminSuminarCeriaSenin, 6 April 2020DIKALANG purnama. Dina sasamar damar. Suminar. Sapasang liliuh soca. Lalancip réma. Gelung Sripanggung ngaliwung aamis cau. Katut kabaya ngalampat keureut pinareup. Sos...FikminSocaCeriaJumat, 9 Februari 2018AMPIR tengah wengi. Papayun-payun bari ukur pateuteup sakedap. Imut gé teu patos lepas. Asa isin atuda. Seueur pisan nu hoyong dikedalkeun, tapi sieun salira kaabotan. ...