Selasa, 20 Oktober 2020
Tag
Tag: tajug

FikminHijabCeriaSabtu, 9 Mei 2020DI jero tajug. Di lebah parapatan. Nu berjama'ah magrib karék réngsé. Nu séjén geus baralik. Nyésa Kuring reujeung imam. "Ab...Dongeng PasosoreTarawéh Luhureun TajugCeriaJumat, 8 Mei 2020BEDUG Isa. Adan ngalanglaeung. Lili sabatur-batur daratang. Unggah ka tajug bari rarécét. Keur mareujeuhna lengger. Arandekak. Ramé pupujian. Salat Isa d...Dongéng PasosoréMadrajiCeriaSenin, 23 Maret 2020SAHA nu teu bangreung, nénjo Madraji ngajingjing bedog? Sapangeusi lembur apal inya kana adatna, harung gampung tur barangasan. Lila jadi pangeusi Nusakambangan. &ldqu...Dongeng PasosoreMadrajiCeriaRabu, 12 September 2018SAHA nu teu bangreung, nénjo Madraji ngajingjing bedog? Sapangeusi lembur apal inya kana adatna, harung gampung tur barangasan. Lila jadi pangeusi Nusakambangan.“...FikminHijabCeriaJumat, 14 Juli 2017DI jero tajug. Di lebah parapatan. Nu berjama'ah magrib karék réngsé. Nu séjén geus baralik. Nyésa Kuring reujeung imam.\"Abah......Dongeng PasosoreMadrajiCeriaMinggu, 11 Juni 2017SAHA nu teu bangreung, nénjo Madraji ngajingjing bedog? Sapangeusi lembur apal inya kana adatna, harung gampung tur barangasan. Lila jadi pangeusi Nusakambangan.“...Dongeng PasosoreTonggoheun GorontaloCeriaSenin, 28 November 2016MÉH deukeut magrib. Langit hieum, hujan muruhpuy ti lohor kéneh. Pucuk kalapa ngareluk tungkul. Sarua érana jeung bandéra nu ngulapés ti beu...FikminHijabCeriaSelasa, 1 November 2016DI jero tajug. Di lebah parapatan. Nu berjama'ah magrib karék réngsé. Nu séjén geus baralik. Nyésa Kuring reujeung imam.\"Abah......CarponAdi‬ PatétéréanCeriaRabu, 29 Juni 2016\"WAN, urang ka alun-alun, yu. Aya tukang sulap mamawa bonéka, siah. Bisa ngomong ceuk si Aa gé. Hayu,\" ceuk Kokom bari ngabebetot leungeun.\"Teu boga duit keur...Dongeng PasosoreTarawéh Luhureun TajugCeriaSenin, 13 Juni 2016BEDUG Isa. Adan ngalanglaeung. Lili sabatur-batur daratang. Unggah ka tajug bari rarécét. Keur mareujeuhna lengger. Arandekak. Ramé pupujian.Salat Isa dim...Dongeng PasosoreTajug di Tengah BalongCeriaMinggu, 12 Juni 2016TEUING geus sabaraha taun umurna, saurang gé euweuh nu bisa mastikeun. Aya selentingan nu nyebutkeun yén tempat éta dijieunna jaman karajaan Majapahit. Ju...CarponBalébat Tunggang GunungCeriaMinggu, 15 Mei 2016\"ARI sia teu nénjo kituh Si Kayah ngedeng bareng jeung si Om di pangkéng?’’ Abah Uca maido pamajikanana.‘’Basa tas Isya mah da misah kam...Dongeng PasosoreMadrajiCeriaKamis, 14 April 2016SAHA nu teu bangreung, nénjo Madraji ngajingjing bedog? Sapangeusi lembur apal inya kana adatna, harung gampung tur barangasan. Lila jadi pangeusi Nusakambangan.“...