Selasa, 20 Oktober 2020
Tag
Tag: tangkal kalapa

Dongeng PasosoreBasa Mang Aja Ragrag ti na Tangkal KalapaCeriaMinggu, 10 Mei 2020MAKSAKEUN mudik téh lain hayang-hayang teuing pamér. Lain pédah hayang ningalikeun motor anyar. Daék medu lain kitu. Ngan hayang panggih wé ...Dongeng PasosoreBasa Mang Aja RagragCeriaSenin, 1 Oktober 2018MAKSAKEUN mudik téh lain hayang-hayang teuing pamér. Lain pédah hayang ningalikeun motor anyar. Daék medu lain kitu. Ngan hayang panggih wé ...Dongeng PasosoreBasa Mang Aja RagragCeriaMinggu, 9 Juli 2017MAKSAKEUN mudik téh lain hayang-hayang teuing pamér. Lain pédah hayang ningalikeun motor anyar. Daék medu lain kitu. Ngan hayang panggih wé ...CarponKingkilabanCeriaSabtu, 17 September 2016LANGIT angkeub nyimutan marcapada. Gunung Putri ngajentul ti béh Kulon. Ceuk kolot hiji mangsa bakal kawin jeung Gunung Binangun di tebéh Wétan. Kuring je...Dongeng PasosoreBasa Mang Aja RagragCeriaJumat, 1 Juli 2016MAKSAKEUN mudik téh lain hayang-hayang teuing pamér. Lain pédah hayang ningalikeun motor anyar. Daék medu lain kitu. Ngan hayang panggih wé ...Dongeng PasosoreBasa Mang Aja RagragCeriaMinggu, 24 Januari 2016RÉK mudik téh lain hayang-hayang teuing pamér. Lain pédah hayang ningalikeun motor anyar. Daék medu lain kitu. Ngan hayang panggih wé...Dongeng PasosoreBasa Mang Aja RagragCeriaRabu, 15 Juli 2015RÉK mudik téh lain hayang-hayang teuing pamér. Lain pédah hayang ningalikeun motor anyar. Daék medu lain kitu. Ngan hayang panggih wé...Dongeng PasosoreRahwana PupusCeriaJumat, 19 Juni 2015GEUS lila kuring hayang nepikeun ieu perkara téh. Ngan, salila ieu kapegung ku bisi. Sieun dianggap ngaya-ngaya. Kasawang, kumaha batur nyaleungseurikeun. Komo, Ajengan...Dongeng PasosoreBasa Mang Aja RagragCeriaSenin, 11 Mei 2015KISUTA.com - Rék mudik téh lain hayang-hayang teuing pamér. Lain pédah hayang ningalikeun motor anyar. Daék medu lain kitu. Ngan hayang pang...Dongeng PasosoreKuéh PutuCeriaSelasa, 20 Januari 2015DI téras paduduaan. Bulan sapasi ngagantung dina pucuk tangkal kalapa. Lar..tukang putu."Mang, putuna sapuluh siki.""Paling ogé tiasa 5, Dé...Dongeng PasosoreKadalCeriaSenin, 6 Oktober 2014“BAHEULA mah, lebah dinya téh aya jalan ngajepat ngulon-ngétan, parat nepi ka kebon kawung Wa Encuh,” saur uyut bari tutunjuk. “Ari kebon salak...Dongeng PasosoreNu Ragrag tina Tangkal KalapaCeriaMinggu, 3 Agustus 2014MAKSAKEUN mudik téh lain hayang-hayang teuing pamér. Lain pédah hayang ningalikeun motor anyar. Daék medu lain kitu. Ngan hayang panggih wé ...FikminIketCeriaSenin, 2 September 2013NGAJAJAR. Sisi laut. Di pasir, di lamping. Jalugjug manggul langit. Rema-remana nadah ngemprayna cahaya bulan purnama, tanggal opat welas. Kasilir ku angin leutik. Bangun gugu...