Rabu, 28 Oktober 2020
Tag
Tag: tresna

FikminTresnaCeriaRabu, 2 September 2020“NYA rék ngadagoan naon deui atuh, Tétéh? Sing inget kana umur…,” Apa sasauran. Leuleuy, tapi karasa ngageduk kana angen. Meni hayang m...Rektor UTP Wisuda 219 LulusanCerdikSabtu, 29 Agustus 2020KISUTA.com - Rektor Universitas Tunas Pembangunan (UTP) Surakarta Prof Dr. Ir. Tresna Priyana Soemardi, SE.MS mewisuda 219 lulusan sarjana secara daring dari Kampus UTP, Balek...utp_3.jpgUTP dan MMF Tanda tangani Kerja SamaCerdikJumat, 17 Juli 2020KISUTA.com - Universitas Tunas Pembangunan (UTP) dan PT. Merpati Maintenance Facility (MMF) menandatangani kerja sama Pengembangan Pendidikan Teknologi Perawatan Pesawat (TPP)...utp_2.jpgUTP Gelar Webinar Pengembangan Kota Cerdas Menghadapi Covid-19CerdikKamis, 25 Juni 2020KISUTA.com - Universitas Tunas Pembangunan (UTP) Surakarta kembali menggelar Web Seminar (Webinar) melalui Program Studi Barunya, Sistem Informasi Kota Cerdas (SIKC). Kali ini...aneh.jpgFikminIsarahCeriaSelasa, 23 Juni 2020GEUS réa tanda nu ngahaja ditunda. Di saban pangeunteupan teuteup. Di saban pangreureuhan reungeu. Kuduna mah surti. Kapan anjeun gé sakitu lantipna, geuning. Da...Tahun Ini, UTP Surakarta Buka Prodi Sistem Informasi Kota CerdasCerdikSabtu, 6 Juni 2020Menurut Kepala LLDIKTI VI, DYP Sugiharto, Program Studi SIKC yang dimiliki UTP saat ini adalah satu-satunya di Jawa Tengah.utp.jpgFikminLebah Sampalan TresnaCeriaJumat, 8 Mei 2020LANGIT nu ngagibegkeun cangra tina kujurna, ngajajap mangsa manggihan sareupna. Dina undakan nu nyidem purwana mangsa, urang nataan sarwaning guligah nu galecok ti anggalna ke...FikminNgaderes TresnaCeriaRabu, 22 April 2020TEU apal, kudu kumaha jeung ti mana ngamimitianana. Basa munggaran muka lambaran, paadu hareupan. Sanggeus salila-lila ukur bisa ngamalirkeun kangen dina keyembengna panineung...Hidup-Mati “Uwa Budi” untuk BaduyCerdikSenin, 7 Januari 2019KISUTA.com - Kiprah DR. Yusuf Tresna Budi, M.Sc., yang di kalangan masyarakat Baduy akrab disapa “Uwa Budi” di bidang penelitian konservasi alam dan lingkunga...FikminLebah Sampalan TresnaCeriaSabtu, 20 Januari 2018LANGIT nu ngagibegkeun cangra tina kujurna, ngajajap mangsa manggihan sareupna. Dina undakan nu nyidem purwana mangsa, urang nataan sarwaning guligah nu galecok ti anggalna ke...FikminTresnaCeriaJumat, 21 April 2017“NYA rék ngadagoan naon deui atuh, Tétéh? Sing inget kana umur…,” Apa sasauran. Leuleuy, tapi karasa ngageduk kana angen. Meni hayang m...FikminEunteung KatineungCeriaKamis, 2 Februari 2017\"GEUNING manis...?\" Ucapna, aris. Lir anu ngeunteung ngagulak-gilek sirah. Hiliwir angin nyilirkeun dangding lumengisna. Prihatin. \"Teungteuingeun!\" Ngagerentes. Mencrong ...Dongeng PasosoreMahadéwaCeriaSabtu, 21 Januari 2017“TULUNGAN kuring, Jata, supaya calon salaki Sati jadi lalaki anu gandang tur kasép!” ceuk Prajapati Daksa. Siwa, nu nyamur jadi pamatung, ukur imut. Man&eac...