Minggu, 25 Oktober 2020
Ceria
Sastra & Humor
FikminNu Nepungan Tungtung PeutingCeriaSelasa, 16 Juni 2020MANÉHNA datang. Tungtung peuting. Meuntasan jandéla nu éta. Jandéla nu lila teu muka. Sésélékét. Kana sesela sarigsigna...HaHaHa...Tradisi KawinCeriaSabtu, 13 Juni 2020KISUTA.com - Suatu hari Sueb menerima surat dari Euis, pacar selingkuhannya. Isinya begini, "Kang Sueb, maaf jangan marah ya. Meski Euis sangat sayang sama Akang, namun Eu...FikminTitimangsaCeriaKamis, 11 Juni 2020WARMA. Ukur ngarahuh di lawang enggon. Nganti tujulna saniskara harepan nu keur diweredon lalakon. Lalaunan. Lalangsé disingraykeun. Bréh. Warni. Bungsuna. Keur ...FikminSimpéCeriaKamis, 11 Juni 2020TILU poé. Karasana mah leuwih lila. Euweuh kabar ti manéh. Bbm céklis, inbox teu manggih jawaban, sms kitu ogé. Peuting panjang pisan. Beurang asa ...Dongeng PasosoreSaangkot jeung TérorisCeriaRabu, 10 Juni 2020SEBEL! Sebel kabina-bina, mani asa parat kana elak-elakan. Sabenerna mah keuheul kétang, naha bet aya kénéh mangkeluk kawas kitu. Ngan dipikir ka peutingn...FikminSugan JagaCeriaSelasa, 9 Juni 2020URANG teundeun saayeunaeun mah. Tong dina handeuleum sieum. Geueuman. Matak keueung. Kitu deui ulah dina hanjuang siang. Matak éra parada. Negrak. Ngabuliklak kat&eacut...HaHaHa...Ingin Jadi PremanCeriaSelasa, 9 Juni 2020KISUTA.com - Kesal menganggur terus, suatu hari Ibro pamit ke Icih emaknya akan merantau ke Jakarta."Mau jadi apa kau di Jakarta Bro..?" tanya Icih."Mau jadi prema...FikminSetasionCeriaSenin, 8 Juni 2020LAWAS temen manéhna nganti. Luhur bangku beton tempat saniskara panunggon. Di setasion pangreureuhan renung jeung mugurna lalakon. Balok jeung erél manjang. Lir ...FikminTideuhaCeriaMinggu, 7 Juni 2020DASAR nu geus hideung. Bureng. Lali purwadaksina. Kapan geus kacatet. Golontor asihna nyaangan léngkah. Sulur Rabbuna. Cisocana gumenclang. Nyumiratkeun wawangi dina r&...HeHeHe...Cinta dan MakananCeriaMinggu, 7 Juni 2020KISUTA.com - Abdul Haris Husain benar-benar mencintai istrinya yang cantik itu. Suatu hari, sang istri sengaja membiarkan tidak menyediakan makan seharian. Tentu saja Abdul Ha...Dongeng PasosoreNu NyiduhanCeriaMinggu, 7 Juni 2020ROMBONGAN Ibu-ibu PKK dina hiji waktu nyarter beus pariwisata. Arindit piknik ka Puncak. Najan mobil pariwisata, hanjakal teu aya pasilitas toilét. Basa beus keur ngahe...FikminRindianiCeriaSabtu, 6 Juni 2020PALATARAN kampus. Manéhna nu teu weléh jadi puseur teuteupan ti dua taun nu kalarung. Buukna, panonna, léngkahna nu sok dibarengan ku eundeuk dadana. &Eac...Dongeng PasosoreJurig AwéwénaCeriaSabtu, 6 Juni 2020SI Cépot boga pagawéan anyar. Meuntas-meuntaskeun jalma nu lalar liwat peuting. Ari kasang tukangna kitu téh pédah aya awéwé maot kat...FikminManéhCeriaJumat, 5 Juni 2020SUMPAH, sing daék demi! Resep kénéh ngabandungan lalakon baheula. Nu pajar ceuk manéh, tinggaleun jaman. Karasana ku uing, tingtrim!“Urang, n...Dongeng PasosoreBuah IhlasCeriaSelasa, 2 Juni 2020KEUR ‘tadabur alam” mapay-mapay sisi walungan, Syekh Basyir ngadéngé sora ti peuntas ditu. Kawas nu keur dikir ngawiridkeun “Asmaul Husna&rdquo...FikminKalangkangCeriaSenin, 1 Juni 2020BRAY. Panto kamar dibuka. Dipapag imut maneuh manéhna. Nu lawas teu walakaya. Ngabayakyak luhur ranjang. Sepa. Tapi kalangkang bugang guyang getih. Lana kagambar dina p...Dongeng PasosoreCarios Picontoeun para JajakaCeriaSenin, 1 Juni 2020BOGA kabogoh téh lima. Awéwé kabéh. Sanajan nu kaopat mah rada jalingkak, teu kaop ningali tangkal, sok terus gugulantungan, alhamdulillah kab&eacu...Dongeng PasosoreJimat ti AkiCeriaMinggu, 31 Mei 2020SABAN mencétan kitu jeung kitu. Ngagelendut. Lanceuk-lanceuk mah, tingkoléséd. Meureun boseneun, loba nu teu kahartina. Komo incu-incuna anu ti Batawi mah...FikminDina Peuting nu BayeungyangCeriaSabtu, 30 Mei 2020BASA manéhna keur lunta, duka rék ka mana. Ukur milangan léngkah, sakaparan-paran. Dina ronghéapna peuting nu bayeungyang. Bet kudu manggihan nu ke...Dongeng PasosorePaséa jeung KarétaCeriaJumat, 29 Mei 2020KISUTA.com - Unggal taun mun rék mudik téh sok riweuh. Tadi mah nepika bedo, mangkaning geus meuli karcis karéta. Nepika tilu kali meuli karcis téh...