Kamis, 2 Juli 2020
Ceria
Sastra & Humor
FikminLayungCeriaSelasa, 30 Juni 2020LAYUNG ngempur. Angin basisir terus ngahiur. Ngarénghapan waruga handapeun pucuk janur. Ngariabkeun lamban sinjang garutan. Tembus kana liliglag kabaya sutra bodas. Laj...FikminNu Teu MaliréCeriaMinggu, 28 Juni 2020BARANG jol langsung ceg kana rémoté kontrol. Teu ieuh maliré. Ninyuh susu campur madu. Sok dina méja hareupeunna. Teu ditolih. Anteng, ganti-ganti ...HeHeHe...Tak DikenalCeriaMinggu, 28 Juni 2020KISUTA.com - Entah kenapa, tiba-tiba saja Nasruddin merasa bahwa ia sama sekali tidak mengenal dirinya sendiri. Langsung saja ia menyusur jalanan, siapa tahu ada orang yang me...FikminDéwiCeriaJumat, 26 Juni 2020MUN sakalina nuju baluweng, rudet ku pagadamelan atanapi usum nu nagih hutang, abdi sok ngadangkal milari warnét. Hoyong noong fotona dina Facebook. Sanaos hutang teu l...FikminIsarahCeriaSelasa, 23 Juni 2020GEUS réa tanda nu ngahaja ditunda. Di saban pangeunteupan teuteup. Di saban pangreureuhan reungeu. Kuduna mah surti. Kapan anjeun gé sakitu lantipna, geuning. Da...FikminNu Paéh BuligirCeriaSenin, 22 Juni 2020RÉA nu geus kacerek, tepi ka dibérokna. Réa pisan. Malah ceuk Kumendan mah geus rék pinuh pangbérokan téh. "Tapi bet kawas nu teu...Dongeng PasosoreAki JenatCeriaSenin, 22 Juni 2020JUMAAH kasorénakeun, 33 taun kalarung…Langit mimiti ngalayung. Aki Jenat can kénéh nyoréndang koja. Teu katangén mun rék miang...FikminVirus ParalunusCeriaMinggu, 21 Juni 2020MANGSA tigerat. Mangsa hujan bisa cur iraha waé. Mangsa katiga poékkeun peta. Di hiji kampung nu katalangsara, sanggeus sapi, domba, éntog, soang, nepi ka...HeHeHe...Kau tak Bisa Menipuku LagiCeriaMinggu, 21 Juni 2020KISUTA.com - Pada suatu hari seorang tetangga meminjam uang kepada Nasruddin. Ia memang dikenal suka pinjam uang, jadi Nasruddin berpikir bahwa uangnya tentu tidak akan dikemb...Dongeng PasosoreIteuk WulungCeriaMinggu, 21 Juni 2020LEUMPANGNA satengah digusur. Ti léngkah ka léngkah, antaré naker. Paromanna nembrakkeun kacapé. Campuh jeung mangpirang rasa nu ngagolak lebah dada...FikminVirus ViraliusCeriaSabtu, 20 Juni 2020BULAN ditéwak belegbegna haseup tungtung peuting. Simpé. Hiji artis nu balik shooting sinétron, dadaligdeugan muru imahna. Di tengah gang, manéhna ...FikminKuring jeung PangéranCeriaSabtu, 20 Juni 2020KURING nangtung dina lawang luwang liwung. Panto najong kuring nepi ka tibabaranting ka tengah jalan. Kuring ambek. Panto jeung saimah-imahna ku kuring ditémbakkan nepi...HeHeHe...Membuat BahagiaCeriaJumat, 19 Juni 2020KISUTA.com - Nasrudin tinggal di sebuah kampung yang padat. Penduduk kampung itu anaknya banyak karena tidak mengenal Keluarga Berencana, dan rumah mereka sempit sehingga mere...