Minggu, 25 Oktober 2020
Ceria
Sastra & Humor
Dongeng PasosorePanto RejekiCeriaRabu, 6 Mei 2020MOAL aya pangbungah-bungahna iwal ti poé harita. Basa manéhna ngadadak jadi pamajikan anu jujur. Tuda enya, salila ieu manéhna mindeng pisan ngabohongan k...FikminTembang SilungCeriaSelasa, 5 Mei 2020AGRIN. Ngahaleuang lebah ténda katideresa. Tembang cinta kitu? Silung kapirengna. Sabot dunyana geus wegah némbongkeun pulas-pulas kabungah. Langitna geus kalimp...HaHaHa...Rokok TajilCeriaSelasa, 5 Mei 2020KISUTA.com - Begitu suara adzan Maghrib berkumandang, Sueb langsung menyalakan rokok dan menghisapnya dalam-dalam. Melihat Sueb tajil dengan rokok, Icih istrinya marah dan me...HeHeHe...Obat PenyuburCeriaSelasa, 5 Mei 2020KISUTA.com - Seorang lelaki mendatangi dokter mengeluhkan istrinya yang sudah lama belum juga bisa memberinya keturunan. Setelah memeriksa denyut jantung si istri, dokter berk...Dongeng PasosoreTangkal Jagong Mang JumadCeriaSelasa, 5 Mei 2020"URANG mah hayang nyobaan jiga batur, Mèd," ceuk Santa bari ngasur-ngasur suluh kana durukan. "Naon kitu?" Kèmèd nanya bari mucicid tiris...FikminKembang CeurikCeriaSenin, 4 Mei 2020NAIH. Ngécagkeun kujur-tumpurna sisi jalan, luhureun jukut mireumis hujan. Subuh harita, manéhna yakin hamo aya nu miroséa. Salian ti galandangan nu ngado...HeHeHe...Perintah TololCeriaSenin, 4 Mei 2020KISUTA.com - Ketika Nasruddin masih remaja, ia bukan main nakalnya. Segala apa yang dikatakan ayahnya selalu ditentangnya. Karena itu apabila ayahnya ingin menyuruh anaknya me...Dongeng PasosoreKamerekaanCeriaSenin, 4 Mei 2020ANU rék baruka puasa geus ngarariung di émpér masjid. Kolek jeung sabangsaning kadaharan ngabarak. Ibu-ibu sibuk ngaladénan nu haladir. Barudak pah...HaHaHa...Tusuk GigiCeriaMinggu, 3 Mei 2020KISUTA.com - Saat sedang asyik santap malam, tiba-tiba muncul seorang banci dari arah kegelapan ke tempat Sueb sedang makan. Yang membuat Sueb heran, si bencong datang hanya u...FikminMuru ka GustiCeriaMinggu, 3 Mei 2020SORA adan magrib ngalanglaung, melas-melis. Bet kakaraeun nyeuit kana ati. Rumasa geus heubeul jauh ti masigit. Teu ari balas asruk-asrukan dina rembetna areuy kahirupan nu le...Dongeng PasosoreBasa Saur jeung MitohaCeriaMinggu, 3 Mei 2020KISUTA.com - Ieu pangalaman kuring basa anyar pangantén. Masih saimah kénéh jeung mitoha. Rada asa-asa rék nyaritakeun téh, pangpangna mah k...FikminNganyam BagjaCeriaMinggu, 3 Mei 2020WANCI carangcang tihang. Gesat-gesut dangdan. Sahinasna. Ceg sisir. Sewuk buuk panjang ngarumbay disisiran. Kuriwek dibeungkeut. Lédak-lédak pipina dipulas wedak...HaHaHa...Penyakit MenularCeriaSabtu, 2 Mei 2020KISUTA.com - Sueb jadi dukun. Suatu hari datang wanita cantik dan seksi memeriksakan kesehatannya. "Tolong Mbah, kenapa payudara saya terasa keras dan kalau diraba sakit ...HeHeHe...Negeri BugilCeriaSabtu, 2 Mei 2020KISUTA.com - Seorang tetangga Nasrudin lama bepergian ke negeri jauh. Ketika pulang ia menceritakan pengalaman-pengalamannya yang aneh di negeri orang.   "Kau tahu,...Dongeng PasosoreKetan Teu DikalapaanCeriaSabtu, 2 Mei 2020NGAWAWAAS mangsa nu lawas. Méh kabéh ngébréhan, ngantay na sawangan. Aya pangalaman nu moal leungit tina ingetan. Unggal inget teu weléh ny&...FikminMudikCeriaJumat, 1 Mei 2020KATAJIEUN pisan sigana ku artikel dina koran poé harita. Nepi ka aya gerentesna hayang mudik sacara rohani. Nu kapikir pangheulana rék ditepungan ku manéh...HeHeHe...Si Kikir TergelincirCeriaJumat, 1 Mei 2020KISUTA.com - Salah seorang teman Nasruddin suka sekali mengumpulkan uang banyak-banyak. Karena itu ia cepat sekali menjadi kaya raya namun sangat kikir.   Suatu kali si...Dongeng PasosoreBuka WarisCeriaJumat, 1 Mei 2020RÉNGSÉ tujuhna, réngsé babagi takajar titinggal bapa. Sadudulur taya nu matok hancengan. Daék narima sapaméréan. Imah panggung...HaHaHa...Suamiku Gitu Lo...CeriaKamis, 30 April 2020KISUTA.com - Dulu, ketika si Ibro disunat, ada perempuan cantik tetangga Icih nengok. "Di mana anaknya, kok gak ada?" tanyanya. "Di kamar lagi tiduran. Silahkan ...FikminNu Ligar Jeroning JemplingCeriaKamis, 30 April 2020BULAN puasa. Jam lima sore masih keneh karasa nyengkabna. Langit lenglang. Aya papatong nu diudag-udag ku hiurna angin. Kuring diuk lebahing tepas. Dina korsi tina mahoni, kor...