Jumat, 22 Januari 2021
Ceria
Sastra & Humor
HeHeHe...Berita dari DuniaCeriaJumat, 21 Desember 2018KISUTA.com - Dalam pemerintahan Sultan Mahmud, Bakri Mustafa diangkat sebagai modin Masjid Sofia. Pada suatu hari ia membantu upacara penyembahyangan jenazah, dan di hadapan k...HaHaHa...Kisah NyunahCeriaKamis, 20 Desember 2018KISUTA.com - Ibro, anak Sueb yang berusia lima tahun masih tidur bersama kedua orang tuanya. Pada malam Jumat kemarin, setelah yakin anaknya sudah tidur, Sueb dan istrinya, Ic...HaHaHa...Kepalanya EmpukCeriaRabu, 19 Desember 2018KISUTA.com - Tidak enak badan, Sueb dipijat oleh tunanetra. \"Waduh Bapak sepertinya stess berat ya..?\" kata si pemijat. \"Lho kok tau. Emang apa tandanya?\" tanya Sueb. \...HaHaHa...Janda yang PerawanCeriaSelasa, 18 Desember 2018KISUTA.com - Nyi Uneh tetangga Sueb, janda yang sudah kawin-cerai tiga kali, periksa ke dokter kelamin. \"Hati-hati ya dok, saya masih perawan,\" kata Nyi Uneh saat mau diperi...Dongeng PasosoreBasa Mang Aja RagragCeriaSenin, 1 Oktober 2018MAKSAKEUN mudik téh lain hayang-hayang teuing pamér. Lain pédah hayang ningalikeun motor anyar. Daék medu lain kitu. Ngan hayang panggih wé ...HeHeHe...Tuan, Jangan Terlalu Dalam...CeriaSenin, 1 Oktober 2018KISUTA.com - Pada suatu hari ada seorang petani yang harus mengurus soal perjanjian. Hakim desa mengatakan bahwa ia tidak punya waktu untuk menandatangani perjanjian itu, teta...Dongeng PasosoreBasa Tanggal 31CeriaMinggu, 23 September 2018NYAAH ka itu ka ieu gé. Ka nu goréng patut, nyaah ku goréng patutna. Ka nu goréng adat, nyaah ku goréng adatna. Moal diayakanan. Teu dipipil...HaHaHa...Kepalanya EmpukCeriaMinggu, 23 September 2018KISUTA.com - Tidak enak badan, Sueb dipijat oleh tunanetra. \"Waduh Bapak sepertinya stess berat ya..?\" kata si pemijat. \"Lho kok tau. Emang apa tandanya?\" tanya Sueb. \...Dongeng PasosoreAki JenatCeriaSenin, 17 September 2018JUMAAH kasorénakeun, 33 taun kalarung… Langit mimiti ngalayung. Aki Jenat can kénéh nyoréndang koja. Teu katangén mun rék mia...Dongeng PasosoreNu Hayang Dilebok MaungCeriaSabtu, 15 September 2018”BUDAK beuki roay. Ku mitoha dibaudan. Ngumbara téh euweuh mundingna!” Mas Sastro humandeuar. Nyarandé lungsé na balé-balé. Teui...Dongeng PasosoreMadrajiCeriaRabu, 12 September 2018SAHA nu teu bangreung, nénjo Madraji ngajingjing bedog? Sapangeusi lembur apal inya kana adatna, harung gampung tur barangasan. Lila jadi pangeusi Nusakambangan.“...Dongeng PasosoreNgaduaCeriaRabu, 15 Agustus 2018GEUS lila ngadua téh, ti tujuh taun sanggeus ngahiji. Nepi ka bieu bada Ashar, diitung téh geus méh tilulas taun. Saprak rumah tangga jeung maranéh...HaHaHa...Potongan Sunatnya RapiCeriaRabu, 1 Agustus 2018KISUTA.com - Dulu, ketika si Ibro disunat, ada perempuan cantik tetangga Icih nengok. \"Di mana anaknya, kok gak ada?\" tanyanya. \"Di kamar lagi tiduran. Silahkan aja masuk...HeHeHe...Tuan, Jangan Terlalu DalamCeriaRabu, 1 Agustus 2018KISUTA.com - Pada suatu hari ada seorang petani yang harus mengurus soal perjanjian. Hakim desa mengatakan bahwa ia tidak punya waktu untuk menandatangani perjanjian itu, teta...Dongeng PasosorePaséa jeung KarétaCeriaSenin, 30 Juli 2018KISUTA.com - Unggal taun mun rék mudik téh sok riweuh. Tadi mah nepika bedo, mangkaning geus meuli karcis karéta. Nepika tilu kali meuli karcis téh...DongengSi Andoy KaborosotanCeriaSenin, 23 Juli 2018BAHEULA, jaman keur budak, mun balik ulin peuting téh sok ngadon saré di masjid. Uing jeung opat babaturan nu sok remen saré di masjid téh. Si Ihdi...FikminSalak nu NyangkalakCeriaJumat, 20 Juli 2018HIJI waktu di pasar buah Cinengtet. Bari ngadagoan nu meuli, Mang Sarip jeung Kang Ayot garogonjakan. Silitempas sililedek, malum jongkona paadek atuh nu dijualna oge sarua sa...FikminKetan Teu DikalapaanCeriaKamis, 19 Juli 2018NGAWAWAAS mangsa nu lawas. Méh kabéh ngébréhan, ngantay na sawangan. Aya pangalaman nu moal leungit tina ingetan. Unggal inget teu weléh ny&...HaHaHa...MenularCeriaKamis, 19 Juli 2018KISUTA.com - Sueb jadi dukun. Suatu hari datang wanita cantik dan seksi memeriksakan kesehatannya. \"Tolong Mbah, kenapa payudara saya terasa keras dan kalau diraba sakit ya....HaHaHa...Lelang Istri SimpananCeriaMinggu, 1 Juli 2018KISUTA.com - Ada SMS masuk ke HP Sueb, isinya begini: \"DIJUAL cepat ISTRI SIMPANAN. Baru pake setahun, kondisi istimewa. Orisinil, warna putih, Knalpot msh sempit, Shockbreak...