Selasa, 22 September 2020
Ceria
Sastra & Humor
Dongeng PasosoreNu KalamotCeriaMinggu, 20 Mei 2018KISUTA.com - Ngusir karungsing, nyieuhkeun bangbaluh pikir. Ngadon nguseup di walungan landeuheun lembur. Indit bada lohor. Gék wé diuk na batu démprak si...Dongeng PasosorePapatah Apa Kakara KarasaCeriaMinggu, 8 April 2018KISUTA.com - \"Pamajikan téh beubeulahan jiwa. Tempat majik dina enggoning ngawelah kahirupan,” saur Apa harita basa kabagéan ngéndong di imah. Ema ...HaHaHa...Suamiku Gitu Lo...CeriaMinggu, 8 April 2018KISUTA.com - Dulu, ketika si Ibro disunat, ada perempuan cantik tetangga Icih nengok. \"Di mana anaknya, kok gak ada?\" tanyanya. \"Di kamar lagi tiduran. Silahkan aja masuk...HaHaHa...Kupluk AkiCeriaSenin, 12 Maret 2018KISUTA.com - Dengan hanya mengenakan celana kolor, Ki abrowi, kakeknya Sueb nyobain sepeda motor. Tanpa disadari, 'burungnya' nongol menyeruak keluar dari celana. \"K...HaHaHa...Dia Pegang, Akang TegangCeriaSabtu, 10 Maret 2018KISUTA.com - \"Icih, tadi mah Akang tegang pisan. Sejak pertama ketemuan, Akang merasa deg-degan. Apalagi saat dia mulai memegang, wah...seluruh urat nadi Akang tegang sekali....HaHaHa...Surga BapakmuCeriaSelasa, 6 Maret 2018KISUTA.com - Ibro, anak Sueb yang baru duduk di bangku TK, suatu hari bertanya pada Icih, emaknya.   \"Mak...kenapa surga dikatakan berada di bawah telapak kaki ibu...?...Dongeng PasosoreNu Hayang Dilebok MaungCeriaSelasa, 6 Maret 2018”BUDAK beuki roay. Ku mitoha dibaudan. Ngumbara téh euweuh mundingna!” Mas Sastro humandeuar. Nyarandé lungsé na balé-balé. Teui...HaHaHa...Mandi WajibCeriaSelasa, 6 Maret 2018KISUTA.com - Sueb mendadak jadi ustadz. Dalam sebuah pengajian ibu-ibu, Ustadz Sueb didaulat memberikan tausyiah. Sebelum pengajian ditutup, Ustadz Sueb memberikan kesempatan ...HaHaHa...Persaingan Dua TabibCeriaMinggu, 4 Maret 2018KISUTA.com - Ada dua orang tabib sebut saja Abdul dan Sueb. Mereka baru saja membuka praktek pengobatan di daerah yang sama. Mudah ditebak, persaingan dalam meraih pasien pun ...Dongeng PasosoreSaha nu Bakal Nyusuan Kuring?CeriaSabtu, 3 Maret 2018ASA cikénéh ngalaman kolot téh. Awak regung. Unggal peuting ngoklok batuk. Patémbalan jeunghitut nu sakapeung aya bukuran. Dahar gé cok leg....Dongeng PasosoreMalem JumaahanCeriaKamis, 1 Maret 2018\"PA Ustad, badé naros...\"\"Mangga! Perkawis naon?\"\"Kieu, pan ari istri mah, sakapeung capé. Ngurusanan rumah tangga ti énjing nepi ka wengi. Ari ningg...Dongeng PasosoreBasa Anyar PanganténCeriaSenin, 26 Februari 2018IEU pangalaman kuring basa anyar pangantén. Masih saimah kénéh jeung mitoha. Rada asa-asa rék nyaritakeun téh, pangpangna mah kawas nu ngada...HaHaHa...Istri KelimaCeriaMinggu, 25 Februari 2018KISUTA.com - Sueb heran melihat seorang pria tua menangisi lima makam yang berbeda. \"Makam siapa saja yang Bapak tangisi?\" tanya Sueb. \"Semuanya istri saya,\" jawab pria ...HaHaHa...Tiga Kali Janda, Masih Juga PerawanCeriaSabtu, 24 Februari 2018KISUTA.com - Nyi Uneh tetangga Sueb, janda yang sudah kawin-cerai tiga kali, periksa ke dokter kelamin. \"Hati-hati ya dok, saya masih perawan,\" kata Nyi Uneh saat mau diperi...Dongeng PasosoreNu Niat HijrahCeriaRabu, 21 Februari 2018GEUS diniatan, manéhna rék hijrah. Rék pindah pileumpangan. Ngagedig. muru masjid kota. Sumanget hijrah dina haténa, beuki ngagancangkeun leumpangn...Dongeng PasosorePidato Bapa PresidénCeriaSenin, 19 Februari 2018IEU nagara téh diwangun ku cimata, Sujang. Meunang dekal-dekul aki jeung nini: Hudang tengah peuting, ngadon abdas ku ciibun. Munajat bari nungguan nu adan Subuh. R&eac...HaHaHa...Cagub Nomor LimaCeriaSabtu, 17 Februari 2018KISUTA.com - Sueb, calon gubernur (Cagub) nomor urut lima melakukan kampanye di daerah yang belum dikenalnya. \"Saya berjanji kalau saya terpilih nanti, saya akan membangun je...FikminRusiahCeriaJumat, 16 Februari 2018LUHUREUN sajadah. Manéhna. Hayang sumerah ngaleupaskeun rusiah nu salawasna ngaheumpik. Lana jadi panamplokan jeung pangringkeban guligah balaréa. Karék r...Dongeng PasosoreSalah SasaranCeriaKamis, 15 Februari 2018SANGGEUS ngasupkeun mobil ka garasi, kuring muru ka enggon. Gek, diuk hareupeun meja rias tuluy ngaberesihan make up. Sarengsena, kuring pindah kana sofa ngahurungkeun tipi. R...HaHaHa...Makna Ulang TahunCeriaRabu, 14 Februari 2018KISUTA.com - Makna ulang tahun bagi suami-istri menurut Prof. Sueb, seorang Istri senantiasa ingin selalu diingat hari ulang tahunnya, tanpa perlu diingat berapa usianya. Seda...