Rabu, 25 November 2020
Ceria
Sastra & Humor
Dongeng PasosoreKahadé Ulah Ngadua HatéCeriaMinggu, 1 Juli 2018“PAMAJIKAN téh beubeulahan jiwa. Tempat majik dina enggoning ngawelah kahirupan,” saur Apa harita basa kabagéan ngéndong di imah. Ema imut sag...Dongeng PasosoreWewengkon TolCeriaMinggu, 24 Juni 2018KISUTA.com - Ngahaja balik ka Bandung téh kana Élf. Najan sok pasesedek gé, resep wé, panumpang sok alakrab kawas kulawarga sorangan mun indit-indi...HeHeHe...Si Kikir TergelincirCeriaMinggu, 3 Juni 2018KISUTA.com - Salah seorang teman Nasruddin suka sekali mengumpulkan uang banyak-banyak. Karena itu ia cepat sekali menjadi kaya raya namun sangat kikir.   Suatu kali si...Dongeng PasosoreBuah IhlasCeriaJumat, 25 Mei 2018KEUR ‘tadabur alam” mapay-mapay sisi walungan, Syekh Basyir ngadéngé sora ti peuntas ditu. Kawas nu keur dikir ngawiridkeun “Asmaul Husna&rdquo...Dongeng PasosoreBasa Saur jeung MitohaCeriaRabu, 23 Mei 2018KISUTA.com - Ieu pangalaman kuring basa anyar pangantén. Masih saimah kénéh jeung mitoha. Rada asa-asa rék nyaritakeun téh, pangpangna mah k...Dongeng PasosoreNu Hayang Dilebok MaungCeriaSenin, 21 Mei 2018KISUTA.com - ”Budak beuki roay. Ku mitoha dibaudan. Ngumbara téh euweuh mundingna!” Mas Sastro humandeuar. Nyarandé lungsé na balé-bal&...HaHaHa...Surga BapakmuCeriaMinggu, 20 Mei 2018KISUTA.com - Ibro, anak Sueb yang baru duduk di bangku TK, suatu hari bertanya pada Icih, emaknya.   \"Mak...kenapa surga dikatakan berada di bawah telapak kaki ibu...?...Dongeng PasosoreNu KalamotCeriaMinggu, 20 Mei 2018KISUTA.com - Ngusir karungsing, nyieuhkeun bangbaluh pikir. Ngadon nguseup di walungan landeuheun lembur. Indit bada lohor. Gék wé diuk na batu démprak si...Dongeng PasosorePapatah Apa Kakara KarasaCeriaMinggu, 8 April 2018KISUTA.com - \"Pamajikan téh beubeulahan jiwa. Tempat majik dina enggoning ngawelah kahirupan,” saur Apa harita basa kabagéan ngéndong di imah. Ema ...HaHaHa...Suamiku Gitu Lo...CeriaMinggu, 8 April 2018KISUTA.com - Dulu, ketika si Ibro disunat, ada perempuan cantik tetangga Icih nengok. \"Di mana anaknya, kok gak ada?\" tanyanya. \"Di kamar lagi tiduran. Silahkan aja masuk...HaHaHa...Kupluk AkiCeriaSenin, 12 Maret 2018KISUTA.com - Dengan hanya mengenakan celana kolor, Ki abrowi, kakeknya Sueb nyobain sepeda motor. Tanpa disadari, 'burungnya' nongol menyeruak keluar dari celana. \"K...HaHaHa...Dia Pegang, Akang TegangCeriaSabtu, 10 Maret 2018KISUTA.com - \"Icih, tadi mah Akang tegang pisan. Sejak pertama ketemuan, Akang merasa deg-degan. Apalagi saat dia mulai memegang, wah...seluruh urat nadi Akang tegang sekali....HaHaHa...Surga BapakmuCeriaSelasa, 6 Maret 2018KISUTA.com - Ibro, anak Sueb yang baru duduk di bangku TK, suatu hari bertanya pada Icih, emaknya.   \"Mak...kenapa surga dikatakan berada di bawah telapak kaki ibu...?...Dongeng PasosoreNu Hayang Dilebok MaungCeriaSelasa, 6 Maret 2018”BUDAK beuki roay. Ku mitoha dibaudan. Ngumbara téh euweuh mundingna!” Mas Sastro humandeuar. Nyarandé lungsé na balé-balé. Teui...HaHaHa...Mandi WajibCeriaSelasa, 6 Maret 2018KISUTA.com - Sueb mendadak jadi ustadz. Dalam sebuah pengajian ibu-ibu, Ustadz Sueb didaulat memberikan tausyiah. Sebelum pengajian ditutup, Ustadz Sueb memberikan kesempatan ...HaHaHa...Persaingan Dua TabibCeriaMinggu, 4 Maret 2018KISUTA.com - Ada dua orang tabib sebut saja Abdul dan Sueb. Mereka baru saja membuka praktek pengobatan di daerah yang sama. Mudah ditebak, persaingan dalam meraih pasien pun ...Dongeng PasosoreSaha nu Bakal Nyusuan Kuring?CeriaSabtu, 3 Maret 2018ASA cikénéh ngalaman kolot téh. Awak regung. Unggal peuting ngoklok batuk. Patémbalan jeunghitut nu sakapeung aya bukuran. Dahar gé cok leg....Dongeng PasosoreMalem JumaahanCeriaKamis, 1 Maret 2018\"PA Ustad, badé naros...\"\"Mangga! Perkawis naon?\"\"Kieu, pan ari istri mah, sakapeung capé. Ngurusanan rumah tangga ti énjing nepi ka wengi. Ari ningg...Dongeng PasosoreBasa Anyar PanganténCeriaSenin, 26 Februari 2018IEU pangalaman kuring basa anyar pangantén. Masih saimah kénéh jeung mitoha. Rada asa-asa rék nyaritakeun téh, pangpangna mah kawas nu ngada...HaHaHa...Istri KelimaCeriaMinggu, 25 Februari 2018KISUTA.com - Sueb heran melihat seorang pria tua menangisi lima makam yang berbeda. \"Makam siapa saja yang Bapak tangisi?\" tanya Sueb. \"Semuanya istri saya,\" jawab pria ...