Selasa, 22 September 2020
Ceria
Sastra & Humor
Dongeng PasosoreJubah GoniCeriaRabu, 14 Februari 2018PENDOPO Kadaton, heurin ku para inohong Nagri Aisénodné. Hémpak merbayaksa, nganti Ingkang Prabu, Raja Imron Al-Manar. Nu dianti jebul ti pipir, dipirig k...FikminRéngkakCeriaSenin, 12 Februari 2018“GEUS tong dipikiran, lain rejekina. Nyarék sotéh bawaning ku nyaah. Teu srek Ema mah ka jelema éta téh!” Anteng ngalemar. Teu nolih ka...Dongeng PasosoreSaangkot jeung TérorisCeriaMinggu, 11 Februari 2018SEBEL! Sebel kabina-bina, mani asa parat kana elak-elakan. Sabenerna mah keuheul kétang, naha bet aya kénéh mangkeluk kawas kitu. Ngan dipikir ka peutingn...HaHaHa...Nemu SialCeriaSabtu, 10 Februari 2018KISUTA.com - Pulang dari luar kota, Sueb bermuka kecut. \"Ada apa Kang keliatannya jelek banget..!\" tanya Icih. \"Akang kesal. Tadi di bus nemu uang Rp 2 juta. Pas mau diam...Dongeng PasosoreKacang NiniCeriaSabtu, 10 Februari 2018BASA dititah nganteuran sangu ka imah Nini Jumi ku indungna, bari nungguan rantang kosong pangbalikanana, si Jay diuk di rohangan tepas bari uncang-uncang anggé. Teu li...HaHaHa...Surat TolakCeriaJumat, 9 Februari 2018KISUTA.com - Suatu hari Sueb menerima surat dari Euis, pacar selingkuhannya. Isinya begini, \"Kang Sueb, maaf jangan marah ya. Meski Euis sangat sayang sama Akang, namun Euis ...FikminSocaCeriaJumat, 9 Februari 2018AMPIR tengah wengi. Papayun-payun bari ukur pateuteup sakedap. Imut gé teu patos lepas. Asa isin atuda. Seueur pisan nu hoyong dikedalkeun, tapi sieun salira kaabotan. ...Dongeng PasosoreHaréwos ti KalanggenganCeriaKamis, 8 Februari 2018HUJAN ngaririncik ti soré mula. Angin suar-séor, sorana jiga suling, ngoyagkeun tatangkalan. Rada peuting hujan ngagebrét. \"Émut, Kang!\" sora aw&...HaHaHa...Akibat CemburuCeriaRabu, 7 Februari 2018KISUTA.com - Meski Icih sudah resmi menjadi istrinya dan berjanji akan setia sehidup semati, ternyata sipat cemburu Sueb tidak pernah surut. Bahkan makin menjadi-jadi. Siapa s...FikminTrotoarCeriaSelasa, 6 Februari 2018“TEMPO di hareup, motor lalar-liwat, tingkalacat luhureun trotoar, isuk-isuk jalma geus silih badug ngudag dunya...” Ceuk Robét bari gék diuk. Doglas...Dongeng PasosoreCénangCeriaSenin, 5 Februari 2018BARI nyabunan piring, Nyi Kénoh nyarita humandeuar:“Sarusah...baringung....salaki engké datang...”Nyi Ursih nu bareng kukumbah di tampian, gancang ng...HaHaHa...Kamar 69CeriaSabtu, 3 Februari 2018KISUTA.com - Malam Minggu Sueb menginap di sebuah hotel berbintang. Saat check in, tanpa sengaja Sueb menyikut dada seorang wanita muda yang seksi. Dengan muka merah, Sueb mem...Dongeng PasosoreJurus Pamungkas Si BuntungCeriaSabtu, 3 Februari 2018GEREWEK beuheung Andi kacerek ku dua leungeun Babah Cha Meuh ti tukang. Edas pisan, leungeun kenca Andi ngagaramang kana salah sahiji ramo Si Babah. Leungeun katuhuna nyasar k...HaHaHa...Di BioskopCeriaJumat, 2 Februari 2018KISUTA.com - Malam Minggu, Sueb dan Icih nonton film dewasa di teater 21. Saat panas-panasnya adegan ranjang, Icih berbisik kepada Sueb.   \"Kang, pria di sebelahku mem...HaHaHa...Berdua Gelap-gelapan di KamarCeriaSelasa, 30 Januari 2018KISUTA.com - Sueb baru saja pulang dari saba kota. Saat malam tiba, Sueb seperti sudah tak sabar, mengajak Icih masuk ke kamar. \"Icihku sayang, kita masuk ke kamar yuk, Akan...HaHaHa...Yang Kenyal yang MengganjalCeriaSenin, 29 Januari 2018KISUTA.com - Suatu malam Sueb naik angkot ke Lembang. Di tengah perjalanan, naik ibu muda bertubuh seksi dengan anaknya yang masih kecil. Karena penuh, ia duduk berhimpitan di...Dongeng PasosoreBagongCeriaSenin, 29 Januari 2018TEU nyalahan omongan Abah téh. Di lebah léngkob nu baheula disebut Monas, kaciri jarapah keur anteng ngagayem pucuk sengon. Di punclut munara, nu emasna geus dig...Dongeng PasosoreIteuk WulungCeriaMinggu, 28 Januari 2018LEUMPANGNA satengah digusur. Ti léngkah ka léngkah, antaré naker. Paromanna nembrakkeun kacapé. Campuh jeung mangpirang rasa nu ngagolak lebah dada...FikminSalempay KayasCeriaMinggu, 28 Januari 2018ISUK-ISUK, buruan cangra, haté cangra. Saged. “Tos di payun,” BBM-na. Gura-giru. “Calik heula, Lis!” Seblak. Tara-tara, Abah megatan. Paromanna ...HaHaHa...Terompet ArabCeriaSabtu, 27 Januari 2018KISUTA.com - Nyai, gadis desa menjerit saat melihat \"burung\" Sueb yang sedang mandi bugil di sungai. \"Tenang Nyai, ini kaktus Arab. Bisa mekar kalau dielus-elus oleh peremp...