Selasa, 22 September 2020
Ceria
Sastra & Humor
HaHaHa...Gairah yang HilangCeriaSenin, 30 Maret 2020KISUTA.com - Merasa ada masalah dengan birahinya, Sueb konsultasi ke dokter. "Napsu saya selalu hilang setiap kali berduaan di kamar dengan istri saya," jelas Sueb. &...Dongeng PasosoreGoyang MautCeriaMinggu, 29 Maret 2020BUJUR démplon, pikabitaeun nu nénjo. Imut jeung dilakna matak ngendagkeun jajantung para jajaka nu keur sumedeng begér. Ditilik ti gigir lenggik, diteuteu...FikminRanjangCeriaMinggu, 29 Maret 2020PEUTING terus ngahégak ka puseurna. Manéhna. Angger diuk ‘na biwir ranjang. Ranjang nu can robah rurub kulambuna. Ranjang nu can kungsi kasaba rungrumna. R...HeHeHe...Hilang Satu SenCeriaSabtu, 28 Maret 2020KISUTA.com - Ketika sedang duduk di sebuah batu besar di pinggiran sungai, Nasruddin melihat sepuluh orang buta yang ingin menyeberangi sungai. Ia menawarkan bantuan kepada me...HaHaHa...Kepalanya EmpukCeriaSabtu, 28 Maret 2020KISUTA.com - Tidak enak badan, Sueb dipijat oleh tunanetra. "Waduh Bapak sepertinya stess berat ya..?" kata si pemijat. "Lho kok tau. Emang apa tandanya?" ta...HaHaHa...Garasi Mobil BapakCeriaJumat, 27 Maret 2020KISUTA.com - Waktu Ibro berusia dua tahun, Sueb gak sengaja bugil di depannya. "Pak, apa tuh yang ngegantung?" tanya Ibro.   "Ini mobil-mobilan Nak," ja...Dongeng PasosoreNu Tarung Handapeun LayungCeriaJumat, 27 Maret 2020DUA kalangkang lawung. Padungdung handapeun layung. Mesat pedang séwang-séwang. Belesat silih tarajang. Gorowook! Hiuk, trang! Trang! Gajleng! Hiuk, plass! Terus...FikminCumponCeriaKamis, 26 Maret 2020PEUNTASEUN setasion. Dua iteuk pakotrék. Otél. Teuteupna nu linduk liuh ngan wasa dibales ku gerentes, ”Ahirna nungtung dina lawung, mangsa srangéng...HeHeHe...Saat Tepat Memaafkan MusuhCeriaKamis, 26 Maret 2020KISUTA.com - Selama hidupnya Bakri Mustafa selalu meminum arak dan anggur. Setiap kali ingin minum ia selalu meminta arak atau anggur. Namun ketika ia dalam sekaratul maut, ia...HaHaHa...Mandi WajibCeriaKamis, 26 Maret 2020KISUTA.com - Sueb mendadak jadi ustadz. Dalam sebuah pengajian ibu-ibu, Ustadz Sueb didaulat memberikan tausyiah. Sebelum pengajian ditutup, Ustadz Sueb memberikan kesempatan ...Dongéng PasosoréSasakala KadungoraCeriaRabu, 25 Maret 2020HIJI sepuh tokoh masyarakat di wilayah Leles namina Mbah Wangsa. Gaduh istri dua. Dina hiji dinten, anjeunna kedah kilir ka nu anom. Kaleresan anjeunna nuju gaduh panyawat pil...HeHeHe...Terompah RasulullahCeriaSelasa, 24 Maret 2020KISUTA.com - Khalifah al-Mahdi sedang mengadakan pertemuan penting dengan para pejabat pemerintahan. Tiba-tiba seorang lelaki muncul membawa sepasang terompah yang dibungkus s...Dongéng PasosoréDulkonangCeriaSelasa, 24 Maret 2020SAHA nu bireuk ka Dulkonang? Tato saawak-awak, bedas lir sapi bali. Kuciah héngkér, bangsa préman épés méér, wayahna nyisi. D...FikminJentréngCeriaSenin, 23 Maret 2020MANEUH sukuna ngararampa jalan. Ngimpleng-ngimpleng perenah pangsilaan. Sanggeus yakin angin baris nungtun léokna lalakon. Gék handapeun caringin kurung. Memener...HeHeHe...Bukan Bayi BiasaCeriaSenin, 23 Maret 2020KISUTA.com - Pada suatu hari istri Nasruddin jatuh sakit dan tak lama kemudian meninggal dunia. Tiga bulan setelah itu, Nasruddin pun kawin lagi dengan seorang janda.   ...Dongéng PasosoréMadrajiCeriaSenin, 23 Maret 2020SAHA nu teu bangreung, nénjo Madraji ngajingjing bedog? Sapangeusi lembur apal inya kana adatna, harung gampung tur barangasan. Lila jadi pangeusi Nusakambangan. &ldqu...FikminGupay KelarCeriaMinggu, 22 Maret 2020MANÉHNA. Si Leungiteun. Hambur waktu ku cindekul. Dipapayung méga geuneuk. Harieum. Areuy-areuyan pajurawet, ngareuy tina sirahna. Ngarurumbay. Panon teu reureuh...HaHaHa...Bro-JekCeriaMinggu, 22 Maret 2020KISUTA.com - Ibro jadi tukang ojek. Satu malam, seorang ibu minta diantar ke satu tempat . “Ayo jalan aja dulu, nanti saya tunjukkan,” kata si Ibu. Ternyata, temp...Dongéng PasosoréNasib Si GeulisCeriaMinggu, 22 Maret 2020PAMEUNTEU geulis tanding widadari. Awak lempay kawas modél. Raksukan teu weléh modis. Anggun. Wanoja impian para jajaka jeung duda. Anu naksir ngabring. Nu r&eac...FikminAphroditeCeriaSabtu, 21 Maret 2020MANGSA ngarambat, mangsa laju ngaliwat. Kuring keur inget ka harita. Basa halodo elat ngurunyungna. Medar deui lalakon lawas. Mireng galindengna, "Langit reueuk, gumulung ...