Jumat, 22 Januari 2021
Ceria
Sastra & Humor
HaHaHa...Polisi MabukCeriaSelasa, 7 April 2020KISUTA.com - Seorang polisi mabuk dipanggil komandannya. Untuk mengobati mabuknya, sebelum menghadap, ia membeli Antimo dulu di warung Sueb. Sial, mabuknya gak mau hilang. Si ...Dongeng PasosoreNgondang RajapatiCeriaSelasa, 7 April 2020"MODAR siah..!" gorowok Cia Kéng Hong, pedangna ngarah beuheung musuh. Arjuna teu ngagiwar, panarajang dipapag Pasopati. Lima poé lima peuting nu tarung ...FikminBoéhCeriaSenin, 6 April 2020GEBRUG! Sora nu ngagubra luhureun lalangit. Angger lebah dinya. Pamajikan jeung barudak geus bariasa ngadéngéna. Teu ngarasa keueung deui. Mangtaun- taun ngampih...HaHaHa...Untung Gak Pake Celana DalamCeriaSenin, 6 April 2020KISUTA.com - Pulang dari kota, Icih cerita ke Sueb. "Kang tadi di angkot ada cowok ABG yang duduk di depan Nyai ngeliatin terus ke Nyai lho..," kata Icih. Liat dandan...HeHeHe...Menantu TuhanCeriaSenin, 6 April 2020KISUTA.com - Pada suatu hari seorang hafis datang ke Kota Akshehir dan menanyakan rumah Nasruddin. Setelah mendapat penjelasan, hafis itu pun pergi ke rumah Nasruddin, setrela...Dongeng PasosoreNgarah PatiCeriaSenin, 6 April 2020PABUBURIT. Halimun tituturubun. Lebah wahangan Cisamuni, hiji rakit keur nyisi. Jleng. Saurang jajaka, luncat. Hanjat ka darat. Dituturkeun ajag nu tuluy babaung. "Ieu lem...FikminSuminarCeriaSenin, 6 April 2020DIKALANG purnama. Dina sasamar damar. Suminar. Sapasang liliuh soca. Lalancip réma. Gelung Sripanggung ngaliwung aamis cau. Katut kabaya ngalampat keureut pinareup. Sos...HeHeHe...Berita BaikCeriaMinggu, 5 April 2020KISUTA.com - Di dunia Timur, orang-orang yang membawa berita baik, selalu diberi penghargaan. Dan ini dianggap sebagai adat istiadat yang tak bisa dihapus.   Suatu hari...Dongeng PasosoreMangsa Datang BulanCeriaMinggu, 5 April 2020SABAN bulan tanggal hiji teu weléh diarep-arep ku nu di imah. Batur sakantor tinglaliud hareupeun bendahara. Paheula-heula nanda tangan. Aya nu rumahuh, aya nu bungah. ...HeHeHe...Dalam JubahCeriaSabtu, 4 April 2020KISUTA.com - Suatu kali Nasrudin pulang larut malam, sementara istri barunya menunggu dengan gelisah. "Aku telah bersusah payah memasak makanan untukmu sore tadi. Sekaran...Dongeng PasosoreTangkal Jagong Mang JumadCeriaSabtu, 4 April 2020"URANG mah hayang nyobaan jiga batur, Mèd," ceuk Santa bari ngasur-ngasur suluh kana durukan. "Naon kitu?" Kèmèd nanya bari mucicid tiris...FikminNu Néangan JalanCeriaJumat, 3 April 2020"HAYANG hanjat, ngopépang nyiar cukang geusan muntang. Suwung. Koléab deui, ngangkleung dina umpalan kabingung." Klik. Bray. Jadi status dina pésb...HaHaHa...99% Wanita Bandung tak Pakai Celana DalamCeriaJumat, 3 April 2020KISUTA.com - Hasil penelitian Prof. Sueb, mayoritas wanita Bandung ternyata tidak memakai celana dalam. Sueb melakukan observasinya dengan menyamar sebagai penjual celana dala...HeHeHe...Cermin BekasCeriaJumat, 3 April 2020KISUTA.com -Nasruddin memang suka berjalan-jalan sepanjang jalan di kotanya. Dan dalam berjalan-jalan itu ia suka melihat ke sana kemari, kalau-kalau ia bisa menemukan sesuatu...Dongeng PasosoreCuruk Tukang MeriCeriaJumat, 3 April 2020PABEUBEURANG. Dak dumadakan langit angkeub disusul pating gelegerna sora gelap jeung burinyanyna kingkilaban matak pikahariwangeun. Paralak-paralak cai hujan turun maseuhan ja...FikminNyi RonggéngCeriaKamis, 2 April 2020NGAHAJA motong jalan satapak sangkan téréh nepi ka lembur. Poé Ngagayuh ka tengah peuting. Langit ngungun. Bulan siga nalangsa. Lebah dapuran awi, leumpan...HeHeHe...Ketika Aku Masih Hidup...CeriaKamis, 2 April 2020KISUTA.com - Nasruddin berada di atas pohon sedang menggergaji dahan. Ada orang lewat berteriak, "He, awas. Jatuh kau nanti! Kau mestinya tidak duduk di ujung dahan itu! A...HaHaHa...Penyakit MenularCeriaKamis, 2 April 2020KISUTA.com - Sueb jadi dukun. Suatu hari datang wanita cantik dan seksi memeriksakan kesehatannya. "Tolong Mbah, kenapa payudara saya terasa keras dan kalau diraba sakit ...Dongeng PasosoreBeuritCeriaKamis, 2 April 2020MIMITINA mah Mas Tato. Baheula, basa anjeunna mulih moro ti Ghana, ngadon nyandak beurit sajodo. Marontok naker. Ngadarungkuk sagedé méja budak. Diabur kitu ba&e...FikminKareueusCeriaRabu, 1 April 2020NIKREUH. Kareueus disangkéh pageuh. Leuseuh. Sapanjang torotoar. Aya jerit tina peujit nu peurih. Ras, piwejang nu jadi akina. "Kahadé Sujang, kudu salawasna...