Rabu, 27 Januari 2021
Ceria
Sastra & Humor
FikminBéakeun LangitCeriaKamis, 5 Maret 2020TIPEPEREKET nahan héabna mangsa. Teuing puluhan teuing ratusan kali. Haben pundah-pindah. Teu weléh aya nu nyingkahkeun. Da saingetna ogé, uingah jeung Si...FikminNu Nepungan Tungtung PeutingCeriaRabu, 4 Maret 2020MANÉHNA datang. Tungtung peuting. Meuntasan jandéla nu éta. Jandéla nu lila teu muka. Sésélékét. Kana sesela sarigsigna...HeHeHe...Ranjang yang SesakCeriaSelasa, 3 Maret 2020KISUTA.com - Setelah istri pertamanya meninggal, Nasruddin kawin lagi. Perempuan yang dikawininya itu juga pernah kawin sebelumnya. Jadi, ia seorang janda.   Pada suatu...Dongeng PasosoreBasa Anyar PanganténCeriaMinggu, 1 Maret 2020KISUTA.com - Ieu pangalaman kuring basa anyar pangantén. Masih saimah kénéh jeung mitoha. Rada asa-asa rék nyaritakeun téh, pangpangna mah k...HeHeHe...Ketika Kehilangan IstriCeriaKamis, 27 Februari 2020KISUTA.com - \"Engkau memang telah kehilangan keledaimu, Mullah. Tetapi tidak perlu terlalu bersedih, lebih sedih dibanding ketika engkau kehilangan istrimu.\"   \"Ah, ...HeHeHe...Telur di Bawah PusarCeriaSelasa, 27 Agustus 2019KISUTA.com - Dalam masa penyerbuan Turki oleh Timurleng, raja yang agung itu pun sempat datang ke Akshehir tempat kediaman Nasruddin. Ketika memasuki kota, raja itu melihat Na...FikminBandéraCeriaMinggu, 18 Agustus 2019NINI Asih. Gumeter. Muka bupét ropohna. Bréh. Salambar bandéra belél. Ngalangkang dina lalamur panon. Gap. Ramo-ramo ngalakay. Ditangkeup. Pageuh. ...HaHaHa...Untung Gak Pake Celana DalamCeriaSenin, 12 Agustus 2019KISUTA.com - Pulang dari kota, Icih cerita ke Sueb. \"Kang tadi di angkot ada cowok ABG yang duduk di depan Nyai ngeliatin terus ke Nyai lho..,\" kata Icih. Liat dandanan Ici...Dongéng PasosoréCarogé KabéhCeriaSenin, 12 Agustus 2019KISUTA.com - Wanci kumapalang. Poé nyérélék moékan. Mas Sastro gé katingali rada mongkléng, katambah pakulitanana kulawu pulas...Dongéng PasosoréNu Hayang Dilebok MaungCeriaJumat, 9 Agustus 2019KISUTA.com - ”Budak beuki roay. Ku mitoha dibaudan. Ngumbara téh euweuh mundingna!” Mas Sastro humandeuar. Nyarandé lungsé na balé-bal&...HaHaHa...Stress , Ya?CeriaSabtu, 3 Agustus 2019KISUTA.com - Tidak enak badan, Sueb dipijat oleh tunanetra. \"Waduh Bapak sepertinya stess berat ya..?\" kata si pemijat. \"Lho kok tau. Emang apa tandanya?\" tanya Sueb. \...Dongéng PasosoréNu NgarekétCeriaJumat, 2 Agustus 2019KISUTA.com - “Cobi goyangkeun, Mah…” cekéng téh. “Papah lungsur heula atuh,” témbal indung si bungsu. “Mamah ti luh...HaHaHa...Awas, Jangan Tertawa!CeriaKamis, 1 Agustus 2019KISUTA.com - Jika dilihat dari fisiknya, Sueb adalah seorang lelaki idaman wanita (kaya lagu Samson ya??). Badannya tinggi, tegap, kulitnya putih, idungnya mancung dan dadanya...Dongéng PasosoréÉléh JajaténCeriaSelasa, 30 Juli 2019SANAJAN ngagaralang kénéh tapak ramo na pipi kénca, asa teu karasa teuing nyeri. Heueuh, satarikna gé tampiling awéwé. Tanaga pangawa...Dongéng PasosoréGambar 'na PalangkakanCeriaMinggu, 28 Juli 2019NYI Rukami jadi ka Ki Ihan. Béntang Kampung Legok Baok nu bahénol nérkom téh bet daék geuning dikawin ku pamuda bengal. Heueuh, sakampung ma...CeuleukeuteukKabéh gé Juru TiluCeriaMinggu, 28 Juli 2019KISUTA.com - UM Jépri katotol jalu beuki ka awéwé. Carék nu rahul mah teu nu goréng patut teu nu geulis hayang baé ngasaan. Kabogoh t...HaHaHa...Malam SumatCeriaKamis, 28 Februari 2019KISUTA.com - Kewalahan meladeni Sueb yang bergairah tinggi, Icih konsultasi ke psikolog. \"Tenang saja Bu, suruh dia masuk ke sini,\" kata dokter. Oleh dokter Sueb disarankan...HaHaHa...Untung Gak Pake Celana DalamCeriaRabu, 27 Februari 2019KISUTA.com - Pulang dari kota, Icih cerita ke Sueb. \"Kang tadi di angkot ada cowok ABG yang duduk di depan Nyai ngeliatin terus ke Nyai lho..,\" kata Icih. Liat dandanan Ici...HeHeHe...Cara Bersikap di AkhiratCeriaRabu, 27 Februari 2019KISUTA.com - Pada suatu hari Nasruddin mengendarai keledainya, meninggalkan Kota Akshehir menuju Kota Yalvach. Di tengah jalan ia bertemu seorang lelaki yang menghentikannya s...Dongeng PasosoreNu KalamotCeriaJumat, 21 Desember 2018KISUTA.com - Ngusir karungsing, nyieuhkeun bangbaluh pikir. Ngadon nguseup di walungan landeuheun lembur. Indit bada lohor. Gék wé diuk na batu démprak si...