Kamis, 26 November 2020
Ceria
Sastra & Humor
HaHaHa...Tiga Kali Janda, Masih Juga PerawanCeriaSabtu, 24 Februari 2018KISUTA.com - Nyi Uneh tetangga Sueb, janda yang sudah kawin-cerai tiga kali, periksa ke dokter kelamin. \"Hati-hati ya dok, saya masih perawan,\" kata Nyi Uneh saat mau diperi...Dongeng PasosoreNu Niat HijrahCeriaRabu, 21 Februari 2018GEUS diniatan, manéhna rék hijrah. Rék pindah pileumpangan. Ngagedig. muru masjid kota. Sumanget hijrah dina haténa, beuki ngagancangkeun leumpangn...Dongeng PasosorePidato Bapa PresidénCeriaSenin, 19 Februari 2018IEU nagara téh diwangun ku cimata, Sujang. Meunang dekal-dekul aki jeung nini: Hudang tengah peuting, ngadon abdas ku ciibun. Munajat bari nungguan nu adan Subuh. R&eac...HaHaHa...Cagub Nomor LimaCeriaSabtu, 17 Februari 2018KISUTA.com - Sueb, calon gubernur (Cagub) nomor urut lima melakukan kampanye di daerah yang belum dikenalnya. \"Saya berjanji kalau saya terpilih nanti, saya akan membangun je...FikminRusiahCeriaJumat, 16 Februari 2018LUHUREUN sajadah. Manéhna. Hayang sumerah ngaleupaskeun rusiah nu salawasna ngaheumpik. Lana jadi panamplokan jeung pangringkeban guligah balaréa. Karék r...Dongeng PasosoreSalah SasaranCeriaKamis, 15 Februari 2018SANGGEUS ngasupkeun mobil ka garasi, kuring muru ka enggon. Gek, diuk hareupeun meja rias tuluy ngaberesihan make up. Sarengsena, kuring pindah kana sofa ngahurungkeun tipi. R...HaHaHa...Makna Ulang TahunCeriaRabu, 14 Februari 2018KISUTA.com - Makna ulang tahun bagi suami-istri menurut Prof. Sueb, seorang Istri senantiasa ingin selalu diingat hari ulang tahunnya, tanpa perlu diingat berapa usianya. Seda...Dongeng PasosoreJubah GoniCeriaRabu, 14 Februari 2018PENDOPO Kadaton, heurin ku para inohong Nagri Aisénodné. Hémpak merbayaksa, nganti Ingkang Prabu, Raja Imron Al-Manar. Nu dianti jebul ti pipir, dipirig k...FikminRéngkakCeriaSenin, 12 Februari 2018“GEUS tong dipikiran, lain rejekina. Nyarék sotéh bawaning ku nyaah. Teu srek Ema mah ka jelema éta téh!” Anteng ngalemar. Teu nolih ka...Dongeng PasosoreSaangkot jeung TérorisCeriaMinggu, 11 Februari 2018SEBEL! Sebel kabina-bina, mani asa parat kana elak-elakan. Sabenerna mah keuheul kétang, naha bet aya kénéh mangkeluk kawas kitu. Ngan dipikir ka peutingn...HaHaHa...Nemu SialCeriaSabtu, 10 Februari 2018KISUTA.com - Pulang dari luar kota, Sueb bermuka kecut. \"Ada apa Kang keliatannya jelek banget..!\" tanya Icih. \"Akang kesal. Tadi di bus nemu uang Rp 2 juta. Pas mau diam...Dongeng PasosoreKacang NiniCeriaSabtu, 10 Februari 2018BASA dititah nganteuran sangu ka imah Nini Jumi ku indungna, bari nungguan rantang kosong pangbalikanana, si Jay diuk di rohangan tepas bari uncang-uncang anggé. Teu li...HaHaHa...Surat TolakCeriaJumat, 9 Februari 2018KISUTA.com - Suatu hari Sueb menerima surat dari Euis, pacar selingkuhannya. Isinya begini, \"Kang Sueb, maaf jangan marah ya. Meski Euis sangat sayang sama Akang, namun Euis ...FikminSocaCeriaJumat, 9 Februari 2018AMPIR tengah wengi. Papayun-payun bari ukur pateuteup sakedap. Imut gé teu patos lepas. Asa isin atuda. Seueur pisan nu hoyong dikedalkeun, tapi sieun salira kaabotan. ...Dongeng PasosoreHaréwos ti KalanggenganCeriaKamis, 8 Februari 2018HUJAN ngaririncik ti soré mula. Angin suar-séor, sorana jiga suling, ngoyagkeun tatangkalan. Rada peuting hujan ngagebrét. \"Émut, Kang!\" sora aw&...HaHaHa...Akibat CemburuCeriaRabu, 7 Februari 2018KISUTA.com - Meski Icih sudah resmi menjadi istrinya dan berjanji akan setia sehidup semati, ternyata sipat cemburu Sueb tidak pernah surut. Bahkan makin menjadi-jadi. Siapa s...FikminTrotoarCeriaSelasa, 6 Februari 2018“TEMPO di hareup, motor lalar-liwat, tingkalacat luhureun trotoar, isuk-isuk jalma geus silih badug ngudag dunya...” Ceuk Robét bari gék diuk. Doglas...Dongeng PasosoreCénangCeriaSenin, 5 Februari 2018BARI nyabunan piring, Nyi Kénoh nyarita humandeuar:“Sarusah...baringung....salaki engké datang...”Nyi Ursih nu bareng kukumbah di tampian, gancang ng...HaHaHa...Kamar 69CeriaSabtu, 3 Februari 2018KISUTA.com - Malam Minggu Sueb menginap di sebuah hotel berbintang. Saat check in, tanpa sengaja Sueb menyikut dada seorang wanita muda yang seksi. Dengan muka merah, Sueb mem...Dongeng PasosoreJurus Pamungkas Si BuntungCeriaSabtu, 3 Februari 2018GEREWEK beuheung Andi kacerek ku dua leungeun Babah Cha Meuh ti tukang. Edas pisan, leungeun kenca Andi ngagaramang kana salah sahiji ramo Si Babah. Leungeun katuhuna nyasar k...