Minggu, 1 November 2020
Ceria
Sastra & Humor
FikminNu KeketrokCeriaRabu, 29 November 2017NGALUNGSAR dina rerembet keueung. Katambias. Dina sagara tineung. Miangen. Nahun. Basa mukakeun hordéng. Haté lumenyap. Manéhna kabireungeuh keur nungtun ...HaHaHa..."Anu" Bengkak, Dukun NgakakCeriaSelasa, 28 November 2017KISUTA.com - Jika dilihat dari fisiknya, Sueb sebenarnya seorang lelaki idaman wanita. Badannya tinggi, tegap, kulitnya putih, hidungnya mancung, dan dadanya bidang (berbulu l...HeHeHe...Bukan Bayi BiasaCeriaSenin, 27 November 2017KISUTA.com - Pada suatu hari istri Nasruddin jatuh sakit dan tak lama kemudian meninggal dunia. Tiga bulan setelah itu, Nasruddin pun kawin lagi dengan seorang janda.   ...Dongeng PasosoreGambar na PalangkakanCeriaSenin, 27 November 2017NYI Rukami jadi ka Ki Ihan. Béntang Kampung Legok Baok nu bahénol nérkom téh bet daék geuning dikawin ku pamuda bengal. Heueuh, sakampung ma...HaHaHa...Rok KejepitCeriaSabtu, 25 November 2017KISUTA.com - Pulang nonton bioskop, kedua mata Sueb lebam. \"Kang kenapa matanya seperti habis kena tonjok?\" tanya Icih, istrinya. \"Akibat antri beli karcis Nyi,\" jawab Su...HaHaHa...Gairah yang HilangCeriaSenin, 20 November 2017KISUTA.com - Merasa ada masalah dengan birahinya, Sueb konsultasi ke dokter. \"Napsu saya selalu hilang setiap kali berduaan di kamar dengan istri saya,\" jelas Sueb.   ...FikminAphroditeCeriaSenin, 13 November 2017MANGSA ngarambat, mangsa laju ngaliwat. Kuring keur inget ka harita. Basa halodo elat ngurunyungna. Medar deui lalakon lawas. Mireng galindengna, \"Langit reueuk, gumulung m&e...HaHaHa...Bosan PacaranCeriaSelasa, 7 November 2017KISUTA.com - Sebetulnya Sueb sudah bosan pacaran dengan Icih. Tapi, untuk memutuskan hubungan mereka, ia belum punya alasan. Suatu hari, ide itu datang juga. Dalam perjalanan ...Dongeng PasosoreHayang Jadi Nu KaduaCeriaSelasa, 7 November 2017KAHARIWANG nu salila ieu dipikahariwang bet kasorang. Kedal ogé paménta indung si cikal. “Ayeuna mah Ibu hoyong janten nu kadua,” pokna daria naker. ...Dongeng PasosoreBulan nu NaningCeriaJumat, 3 November 2017BASA ka Bandung, Naning nyempetkeun meuli bulan, sarébueun. Isukna, dibikeun ka Si Aa. Embungeun. Dibikeun ka Si Akang. Embungeun. Ka lalaki séjén. Sarua ...HaHaHa...Bro-JekCeriaJumat, 3 November 2017KISUTA.com - Ibro jadi tukang ojek. Satu malam, seorang ibu minta diantar ke satu tempat . “Ayo jalan aja dulu, nanti saya tunjukkan,” kata si Ibu.Ternyata, tempat...FikminLautzeCeriaJumat, 3 November 2017MANGPRÉT, sakalumpat-lampét. Nu ngudag beuki deukeut. Reg, hareupeun wangunan. Nyalingker. Ngahékok, deukeut sumur. Jekuk! Bangkieung. Gubrag! Teu walakay...Dongeng PasosoreMulangCeriaSenin, 9 Oktober 2017NANGTUNG di dieu. Asa nangtung tujuh likur taun kalarung. Basa ninggalkeun lembur. Ninggalkeun manéhna jeung orok dina aisan. “Geura lunta, Kang, saacan padananda...FikminHujanCeriaSenin, 9 Oktober 2017HUJAN émprak dina kenténg. Tingkocéak muru talang. Ngagalantang dina pancuran. Maloncor tina sela-sela hateup. Luncat kana kaca jandéla. Maruntang....Dongeng PasosoreBasa HP KautahkeunCeriaMinggu, 1 Oktober 2017KATINGGALEUN karéta, kapaksa mudik téh kana élf. Pajejel. Diuk saukur ngantelkeun tunggir. Euweuh nu genaheun, kilangbara tumaninah. Suku asa kaparé...FikminKareueusCeriaMinggu, 1 Oktober 2017NIKREUH. Kareueus disangkéh pageuh. Leuseuh. Sapanjang torotoar. Aya jerit tina peujit nu peurih. Ras, piwejang nu jadi akina. \"Kahadé Sujang, kudu salawasna in...FikminRanda MidangCeriaMinggu, 24 September 2017AWAKNA teu pati jangkung, moal ngaleuwihan jangkungna pager awi hareupeun buruan. Najan loba kembang nu alus jeung seungit di sabudeurna, teu matak jadi leutik haté. Cu...FikminJalan KipayahCeriaMinggu, 17 September 2017\"SALIB!\" Teteg. Sakecap nu kedal tina lisanna. \"Tadi peuting dibawana, geus didakwa,\" réang sora-sora pating jorowok. \"Pilatus mah embung katempuhan,\" diém...Dongeng PasosoreHidirCeriaSenin, 11 September 2017KEUR wirid, réngsé tahajud, aya nu keketrok. Nyampak aki-aki kundang iteuk na lawang panto. Séréngéhna ningtrimkeun ati. Ras ka dongé...FikminLayonCeriaSenin, 11 September 2017KARMA. Angger nyegruk. Pageuh ngarangkul layon indungna. Kenténg molongo. Suhunan ngaharelob. Bilik bolongor. Sarta salambar haté nu tobros. Jadi isarah lawas sa...