Rabu, 28 Oktober 2020
Ceria
Sastra & Humor
HaHaHa...Garasi Mobil BapakCeriaJumat, 15 Desember 2017KISUTA.com - Waktu Ibro berusia dua tahun, Sueb gak sengaja bugil di depannya. \"Pak, apa tuh yang ngegantung?\" tanya Ibro. \"Ini mobil-mobilan Nak,\" jawab Sueb. Esoknya, ...Dongeng PasosoreNu DeudeuieunCeriaSelasa, 12 Desember 2017BIASANA ogé tara kudu maké dupang-doping sagala. Da masih jagjag belejag. Tapi dumadakan kurang pit. Meureun balas ku capé gawé. Nya, dalah kumaha ...HaHaHa...Ingin Jadi PremanCeriaSelasa, 12 Desember 2017KISUTA.com - Kesal menganggur terus, suatu hari Ibro pamit ke Icih emaknya akan merantau ke Jakarta. \"Mau jadi apa kau di Jakarta Bro..?\" tanya Icih.\"Mau jadi preman Mak..!...HaHaHa...Janji CagubCeriaSenin, 11 Desember 2017KISUTA.com - Sueb, calon gubernur (Cagub) nomor urut tiga melakukan kampanye di daerah yang belum dikenalnya. \"Saya berjanji kalau saya terpilih nanti, saya akan membangun je...Dongeng PasosoreAnak JadahCeriaSenin, 11 Desember 2017GEUS teu anéh narima panghina. \"Entong daék ulin jeung si éta, sok mawa sial!\" remen ngadéngé indung-indungna babaturan nyarék. Ung...FikminManĂ©hCeriaSabtu, 9 Desember 2017SUMPAH, sing daék demi! Resep kénéh ngabandungan lalakon baheula. Nu pajar ceuk manéh, tinggaleun jaman. Karasana ku uing, tingtrim! “Urang,...HaHaHa...Rebutan AnakCeriaSabtu, 9 Desember 2017KISUTA.com - Sueb dan Icih terlibat pertengkaran hebat. Saking hebatnya bertengkar, mereka nyaris bercerai. Karena tak ada harta yang bisa diperebutkan, akhirnya mereka pun be...HaHaHa...Khasiat CiumanCeriaJumat, 8 Desember 2017KISUTA.com - Di taman kota, Icih bermanjaan ke Prof. Sueb, suaminya. \"Kang, aduh leher Nyai sakit!\" kata Icih. Leher Icih pun diciumnya mesra.\"Gimana masih sakit?\" tanya S...FikminRanjangCeriaJumat, 8 Desember 2017PEUTING terus ngahégak ka puseurna. Manéhna. Angger diuk ‘na biwir ranjang. Ranjang nu can robah rurub kulambuna. Ranjang nu can kungsi kasaba rungrumna. R...Dongeng PasosoreNu KalamotCeriaKamis, 7 Desember 2017NGUSIR karungsing, nyieuhkeun bangbaluh pikir. Ngadon nguseup di walungan landeuheun lembur. Indit bada lohor. Gék wé diuk na batu démprak sisi leuwi. Par...FikminTambunanCeriaRabu, 6 Desember 2017GEUS rék magrib. Barudak ting beretek muru masigit. Leungeunna rébo ku Qur’an jeung sarung poléng nu keukeuh can disarungkeun. Dalah kopéah g...HaHaHa...Kepalanya EmpukCeriaSenin, 4 Desember 2017KISUTA.com - Tidak enak badan, Sueb dipijat oleh tunanetra.\"Waduh Bapak sepertinya stess berat ya..?\" kata si pemijat.\"Lho kok tau. Emang apa tandanya?\" tanya Sueb.\"Ini k...FikminKalangkangCeriaSenin, 4 Desember 2017BRAY. Panto kamar dibuka. Dipapag imut maneuh manéhna. Nu lawas teu walakaya. Ngabayakyak luhur ranjang. Sepa. Tapi kalangkang bugang guyang getih. Lana kagambar dina p...Dongeng PasosoreBasa Tanggal 31CeriaSabtu, 2 Desember 2017NYAAH ka itu ka ieu gé. Ka nu goréng patut, nyaah ku goréng patutna. Ka nu goréng adat, nyaah ku goréng adatna. Moal diayakanan. Teu dipipil...FikminBeungeutCeriaSabtu, 2 Desember 2017MUN wenang, hayang tukeur tambah ieu beungeut. Laju ngaganti ngaran. Mun bisa nawar, bapa uing lain anjeunna. Duh, Gusti! Di mana uing kudu nyumput? Teu kaop ngaringkang, diku...HaHaHa...Kutilang Kau!CeriaSabtu, 2 Desember 2017KISUTA.com - Suatu hari, Kosim tetangga Sueb, mengendarai motor bututnya sambil membawa perkutut ke pasar burung. Namun, di tengah jalan ia diberhentikan polisi. \"Mana Sim.....HaHaHa...Mandi WajibCeriaKamis, 30 November 2017KISUTA.com - Sueb mendadak jadi ustadz. Dalam sebuah pengajian ibu-ibu, Ustadz Sueb didaulat memberikan tausyiah. Sebelum pengajian ditutup, Ustadz Sueb memberikan kesempatan ...FikminLinuCeriaKamis, 30 November 2017ENYA, lain cinta nu jadi lantaran.Tuh, luareun jandela! Sagala nu teu dipibanda, ngaleuya. Nu héjo carulang. Nu konéng ponténg. Teu mokaha. Nu kitu, nu ki...HaHaHa...Rayuan Maut Mahasiswi SeksiCeriaRabu, 29 November 2017KISUTA.com - Saat Prof Sueb jadi dosen pembimbing, ia dirayu seorang mahasiswi seksi yang terancam gagal ujian.\"Pak, saya bersedia melakukan apapun juga agar lulus ujian...\"...FikminNu KeketrokCeriaRabu, 29 November 2017NGALUNGSAR dina rerembet keueung. Katambias. Dina sagara tineung. Miangen. Nahun. Basa mukakeun hordéng. Haté lumenyap. Manéhna kabireungeuh keur nungtun ...