Rabu, 28 Oktober 2020
Ceria
Sastra & Humor
HaHaHa...Yang Kenyal yang MengganjalCeriaSenin, 29 Januari 2018KISUTA.com - Suatu malam Sueb naik angkot ke Lembang. Di tengah perjalanan, naik ibu muda bertubuh seksi dengan anaknya yang masih kecil. Karena penuh, ia duduk berhimpitan di...Dongeng PasosoreBagongCeriaSenin, 29 Januari 2018TEU nyalahan omongan Abah téh. Di lebah léngkob nu baheula disebut Monas, kaciri jarapah keur anteng ngagayem pucuk sengon. Di punclut munara, nu emasna geus dig...Dongeng PasosoreIteuk WulungCeriaMinggu, 28 Januari 2018LEUMPANGNA satengah digusur. Ti léngkah ka léngkah, antaré naker. Paromanna nembrakkeun kacapé. Campuh jeung mangpirang rasa nu ngagolak lebah dada...FikminSalempay KayasCeriaMinggu, 28 Januari 2018ISUK-ISUK, buruan cangra, haté cangra. Saged. “Tos di payun,” BBM-na. Gura-giru. “Calik heula, Lis!” Seblak. Tara-tara, Abah megatan. Paromanna ...HaHaHa...Terompet ArabCeriaSabtu, 27 Januari 2018KISUTA.com - Nyai, gadis desa menjerit saat melihat \"burung\" Sueb yang sedang mandi bugil di sungai. \"Tenang Nyai, ini kaktus Arab. Bisa mekar kalau dielus-elus oleh peremp...FikminKotaCeriaSabtu, 27 Januari 2018KOTA. Ngaregéh. Diringkangkeun beurang. Bareng jeung hégak bulldozer. Backhoe. Mangpirang popongkol. Ngaranggeum langit jeung matapoé. Imah-imah kardus. B...HaHaHa...Penumpang MabukCeriaJumat, 26 Januari 2018KISUTA.com - Sueb jadi sopir taksi. Satu malam ada tiga pemuda mabuk berat naik taksinya. Timbul dalam benak Sueb untuk mengerjainya. Ia segera menghidupkan mesin mobilnya, me...Dongeng PasosorePorosot GogCeriaJumat, 26 Januari 2018NGUSIR karungsing, nyieuhkeun bangbaluh pikir. Ngadon nguseup di walungan landeuheun lembur. Indit bada lohor. Gék wé diuk na batu démprak sisi leuwi. Par...HaHaHa...KH David BeckamCeriaKamis, 25 Januari 2018KISUTA.com - Sueb mendapat tugas mendadak dari sang bos. \"Eb, tolong buat spanduk selamat datang untuk menyambut kedatangan David Beckham,\" perintah sang bos. \"Iya Pak,\" ...FikminGurat BatuCeriaKamis, 25 Januari 2018\"KUDU bérés isukan! Présentasina pagéto apan,\" pokna. Teu robah wirahma. Angger teugeug. Géhél. Kahayang téh saeutik atuh m&...HaHaHa...Tukang Ojek PengkolanCeriaRabu, 24 Januari 2018KISUTA.com - Ibro jadi tukang ojek. Satu malam, seorang ibu minta diantar ke satu tempat . “Ayo jalan aja dulu, nanti saya tunjukkan,” kata si Ibu. Ternyata, temp...Dongeng PasosoreNgajual SumurCeriaRabu, 24 Januari 2018NASRUDDIN jeneng hakim di Karajaan Pérsia. Teu salah raja Persia milih Nasruddin jadi hakim teh. Nasruddin kaceluk hakim anu adil jeung wijaksana. Taya saurang oge nu b...HaHaHa...Pejantan TangguhCeriaSelasa, 23 Januari 2018KISUTA.com - Sueb dan Icih berkunjung ke peternakan sapi. \"Sapi jantan ini sangat perkasa. Ia mampu mengawini sapi betina sampai 5 kali sehari..!\" kata pemilik peternakan. ...Dongeng PasosoreBuah IhlasCeriaSelasa, 23 Januari 2018KEUR ‘tadabur alam” mapay-mapay sisi walungan, Syekh Basyir ngadéngé sora ti peuntas ditu. Kawas nu keur dikir ngawiridkeun “Asmaul Husna&rdquo...HaHaHa...Tips "ML" yang Baik dan MenyenangkanCeriaSenin, 22 Januari 2018KISUTA.com - Pertama harus diingat bahwa, ML itu bikin cape, berkeringat dan nafas ngos-ngosan. ML tidak bisa dilakukan sendiri, harus berpasangan (bisa 2 atau lebih).  ...FikminSasabCeriaSenin, 22 Januari 2018“NUHUN tos kersa sumping,” pok téh. Manéhna imut leleb, “No worries!” témbalna. Dikaos kaki hideung nepi ka puhu pingping, disapat...FikminLebah Sampalan TresnaCeriaSabtu, 20 Januari 2018LANGIT nu ngagibegkeun cangra tina kujurna, ngajajap mangsa manggihan sareupna. Dina undakan nu nyidem purwana mangsa, urang nataan sarwaning guligah nu galecok ti anggalna ke...HaHaHa...Malam Minggu MenggebuCeriaJumat, 19 Januari 2018KISUTA.com - Malam Minggu Ibro nelepon pacarnya: \"Hallo Say. Kamu lagi apa...?\" \"Oh...Aa. Aku lagi diem mikirin Aa. Di rumah gak ada orang...!\" Dapat jawaban begitu, gak...Dongeng PasosoreBéo ButakCeriaJumat, 19 Januari 2018“DUH manusa mana teungteuingeun teuing. Teu aya rasrasan.......” hiji manuk béo melas-melis.Nyeungceurikan nasib. Geus tilu poé tilu peuting dikerem ...FikminKareueusCeriaKamis, 18 Januari 2018NIKREUH. Kareueus disangkéh pageuh. Leuseuh. Sapanjang torotoar. Aya jerit tina peujit nu peurih. Ras, piwejang nu jadi akina. \"Kahadé Sujang, kudu salawasna in...