Rabu, 28 Oktober 2020
Ceria
Sastra & Humor
HaHaHa...Untung Gak Pake Celana DalamCeriaSelasa, 16 Januari 2018KISUTA.com - Pulang dari kota, Icih cerita ke Sueb. \"Kang tadi di angkot ada cowok ABG yang duduk di depan Nyai ngeliatin terus ke Nyai lho..,\" kata Icih.   Liat dand...HaHaHa...Gak Pake CelanaCeriaSenin, 15 Januari 2018KISUTA.com - Sueb jadi kondektur bus. Suatu hari ada seorang nenek minta turun dan membayar Rp 500. \"Kurang Nek uangnya,\" kata Sueb. \"Kurang gimana? Tadi ada anak turun b...FikminSuwungCeriaSenin, 15 Januari 2018\"KAULA di dieu. Aya jeung anjeun. Malah leuwih deukeut tibatan rénghap nu bieu dikaluarkeun.\" Luak-lieuk. Tuluy ngeunteung. \"Ah, abdi keukeuh teu tiasa ningali, Gust...Dongeng PasosoreAki JenatCeriaMinggu, 14 Januari 2018JUMAAH kasorénakeun, 33 taun kalarung… Langit mimiti ngalayung. Aki Jenat can kénéh nyoréndang koja. Teu katangén mun rék mia...HaHaHa...Ngaceng AjaCeriaMinggu, 14 Januari 2018KISUTA.com - Sudah seminggu Sueb jualan Siomay depan satu SD. Satu hari, ada anak cadel membeli. Terjadilah dialog begini. Anak Cadel (AC): \"Beli comay Mang.\" Sueb :\"Bera...FikminNu Ngarek├ętCeriaSabtu, 13 Januari 2018“COBI goyangkeun, Mah…” cekéng téh.“Papah lungsur heula atuh,” témbal indung si bungsu.“Mamah ti luhur nya . Papah na...FikminNugur WanciCeriaRabu, 10 Januari 2018NGALUNGSAR dina rerembet keueung. Katambias. Dina sagara tineung. Miangen. Nahun. Basa mukakeun hordéng. Haté lumenyap. Manéhna kabireungeuh keur nungtun ...FikminWirahmaCeriaSenin, 8 Januari 2018UKUR wasa neuteup. Kawas adegan lawas. Tujuh welas taun tan laas-laas. Basa aamis cau lebah singkur gelungna. Kolényay bitis dina cowak samping ibingna. Sarta sal&eacut...HaHaHa...Bila Gajah Mau NelponCeriaMinggu, 7 Januari 2018KISUTA.com - “Nyi tau gak dalam perut Akang ada apa?” tanya Sueb pada Icih istrinya. “Ah..paling juga cacing mulu Kang…!” jawab Icih. “S...HaHaHa...Curhatan SekretarisCeriaSabtu, 6 Januari 2018KISUTA.com - Sudah sebulan, Icih jadi sekretaris di satu perusahaan. Suatu hari ia curhat ke Sueb, suaminya. \"Pap, saya heran. Kenapa ya si bos selalu mengusap-ngusapkan tel...Dongeng PasosoreNu NyiduhanCeriaSabtu, 6 Januari 2018ROMBONGAN Ibu-ibu PKK dina hiji waktu nyarter beus pariwisata. Arindit piknik ka Puncak. Najan mobil pariwisata, hanjakal teu aya pasilitas toilét. Basa beus keur ngahe...HaHaHa...Bayi Kurang ASICeriaJumat, 5 Januari 2018KISUTA.com - Sueb jadi asisten mantri kesehatan di kampungnya. Satu hari ada pasien bayi mau berobat digendong seorang ibu. \"Kurus sekali bayinya. Minum ASI atau susu kaleng...Dongeng PasosorePamohalanCeriaKamis, 4 Januari 2018KISUTA.com - Ngariung saanak incu. Ngampar di tengah imah. Aki Jenat calik nyarandé ka pangkéng. Tengeneunna Ma Asmah andéprok sareng Ma Eni. Kiwaeunna In...HaHaHa...Kisah Dua KutuCeriaKamis, 4 Januari 2018KISUTA.com - Ada dua ekor KBG (Kutu Baru Gede). Keduanya hidup di rambut seorang wanita cuma beda tempat. Yang satu di rambut atas, yang satu lagi di rambut bawah. Suatu hari,...HaHaHa...Penipu UlungCeriaSelasa, 2 Januari 2018KISUTA.com - Ibro berkoar pada temannya bahwa ia penipu ulung. Di tengah perbincangan, datang lima orang berwajah sangar bertanya kepada Ibro, \"Kamu Jhoni ya...?\"   S...Dongeng PasosoreMunjungCeriaSelasa, 2 Januari 2018ÉSTU teu puguh sumberna, tapi nyebar tatalépa, pajarkeun aya nu munjung, sugih dibantu dedemit. Moal ka saha nudingna, mana komo saenggeusna dihihidan, najan hen...HaHaHa...Cabut Kang, Sakiiit...CeriaSenin, 1 Januari 2018KISUTA.com - Ibro baru saja menikahi gadis pujaannya. Untuk sementara ia masih serumah dengan Sueb dan Icih. Jam 1 malam dari kamar sebelah terdengar suara menantu perempuanny...FikminLayungCeriaSabtu, 30 Desember 2017LAYUNG ngempur. Angin basisir terus ngahiur. Ngarénghapan waruga handapeun pucuk janur. Ngariabkeun lamban sinjang garutan. Tembus kana liliglag kabaya sutra bodas. Laj...HaHaHa...Sunatan Si IbroCeriaJumat, 29 Desember 2017KISUTA.com - Dulu, ketika si Ibro disunat, ada perempuan cantik tetangga Icih nengok. \"Di mana anaknya, kok gak ada?\" tanyanya. \"Di kamar lagi tiduran. Silahkan aja masuk...Dongeng PasosoreDulang PusakaCeriaJumat, 29 Desember 2017PRANG! Piring peupeus ditingkahan ku sora nu nginghak. “Cenah rék satia, moal midua.. Nyatana?” Prang! Nu pru-pré beuki ramé. Salakina teu ieu...